Dünya genelinde COVID 19 vakaları yükselişte

Dünya sağlık örgütü: 110 ülkede COVID 19 vakaları yükselişte.

Ayrıca dünya sağlık örgütü yeni varyantların analizinin zorlaştığını ve COVID 19 pandemisinin hala bitmediğini belirtti.

Kaynak
Hatta maymun çiçeği ile covid birleşip bir varyasyon çıktı desinler iyice şey olalım. Halkı korkutmak, gündem değiştirme çabalarından başka bir şey değil.
 
Son düzenleme:
O lanet maskeyi asla ağzıma almam bir daha. 1 yıl okulda takıyordum. Hiç çıkarmıyordum özgüvensizlik yapmıştı artık. Ama çıkardığımda o kadar çok rahatladım ki anlatamam.
 
Cahil gözüyle bakmayın ama Uğur Şahin geçen sene için yıl sonuna kadar 1 trilyon doz aşı üreteceğini söyledi. O üretilen aşıların şu an satılması gerekiyor ki kâr etsin, daha fazla para kazansın. Birçok insan aşıdan dolayı kalp krizi geçirmeye başladı, çevrenizde de elbet vardır. İnsan nüfusunu azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir yandan savaş bir yandan bu virüs belası.
 
Dünyada değil de Almanya, İtalya, Fransa, Amerika, Brezilya ve Tayvan'da yükselmiş gibi duruyor. Haritayı büyütüp bakınca hangi ülkede ne kadar virüslü hasta olduğu belirten bir top sembolü var, o top ne kadar büyükse koronalı sayısı o kadar fazla görünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı