Dünya'da en beğendiniz futbol ligi hangisidir?

Liberal

Decapat
Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
66
Yer
🐬
Dünya'da en beğendiniz futbol ligi hangisidir? Bana göre Premier lig, sonra Bundesliga. La Liga'da Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid takımlarını çıkarın kötü bir lig olur. Süper Lig ise vasat. Gerçekten beğenmiyorum. Bazen Premier lig maçlarına bakıyorum ve Süper Lig ile arasında bayağı kalite farkı var. S Sports aylık 18 lira veriyorsunuz ve Dünya'nın en iyi liglerini(Premier Lig, La Liga, Bundesliga) izliyorsunuz. Bein Sports ise aylık 120 lira veriyorsunuz. Bein Sports gerçekten sömürüyor. Türkiye'de korsanın artmasının sebebi fiyatlarının pahalı olması. S Sports gibi ucuza sat, herkes alır. S Sports, Süper Lig'in yayın hakkını alsa, Bein Sports fişi çekilir.
 
Dünya'da en beğendiniz futbol ligi hangisidir? Bana göre Premier lig, sonra bundesliga. La Liga'da Barcelona, Real Madrid ve atletico madrid takımlarını çıkarın kötü bir lig olur. Süper Lig ise vasat. Gerçekten beğenmiyorum. Bazen Premier lig maçlarına bakıyorum ve Süper Lig ile arasında bayağı kalite farkı var. S sports aylık 18 lira veriyorsunuz ve dünya'nın en iyi liglerini(Premier lig, la liga, bundesliga) izliyorsunuz. beIN sports ise aylık 120 lira veriyorsunuz. beIN sports gerçekten sömürüyor. Türkiye'de korsanın artmasının sebebi fiyatlarının pahalı olması. S sports gibi ucuza sat, herkes alır. S sports, Süper Lig'in yayın hakkını alsa, beIN sports fişi çekilir. Sjler.

Şahsen EPL en iyi lig ama Süper Lig'in verdiği tadı hiçbiri vermiyor kaos ortamı mı ararsın kavga dövüş mu ararsın rekabet mi arasın gündem desen bomba gibi ama gel gelelim futbol yok gibi bir şey.
 

Geri
Yukarı