Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Balon diyenlerin bilgisayarı kaldırmıyordur. Bir oyuna balon denme hakkı olmamalı bence, eleştiri yapılarak balon gibi gösterilmeli.
Bilgisayarım oyunu açıyor, oynadım ve sevemedim. Ama bu balon olduğunu göstermez. Her şeyin bir hayran kitlesi, seveni vardır. Ben sevmem başkası sever.
 
Oyun karışık değil, karışık geldiyse ya senin beceriksizliğindir, ya da daha önce RPG oyunu oynamamışsındır.

Sen bir de Witcher 1 ve 2'ye bak, özellikle Witcher 2'ye. Onlar daha zor oyunlar.
Oyun karmaşık derken başta. Ben sadece troll yorum yaptım. Yoksa oyunda 4 saatim falan var. Sıkılıp bıraktım.
 
Evet haklısınız ama bazı görevlerde özellikle oyun sonuna ve DLC sonlarına yaklaştıkça çok fazla XP vermeye başlıyor dengesiz olsa da sonlara doğru fazla fazla verdiğinden oyun sonuna doğru Geralt'ı fulleyebilirsiniz(yani slotları doldurup seçtiğiniz yetenekleri fulleyebilirsiniz)
Evet dizayn seçimi böyle, bir ana görev yapınca 2 level birden atlıyorsunuz.
CP77 ile Skyrim'in exp sistemine geçtiler her RPG geçse keşke, en iyi dizayn bence.
 
Oyun karmaşık derken başta.
Bence öyle de değil, ben Witcher 1 ve 2 oynayıp bitirmiştim Witcher 3'e başlamadan önce. Witcher 1'de pek zorlanmamıştım, fakat Witcher 2'de çok zorlanmıştım. Ancak Witcher 3'e geçince oyunu daha ilk saatlerden çözmeye başlamıştım.
Yoksa oyunda 4 saatim falan var. Sıkılıp bıraktım.
Neyinden sıkıldın ki? Mekaniklerinden sıkıldıysan geçmiş olsun, daha oyuna yeniden başlaman çok zor olur. Fakat hikayesinden falan sıkıldıysan devam et derim, ileride oyun açılıyor. Zaten oyunu Steam'den aldıysan iade süresi de geçmiş.
 
Türünün en iyilerinden diyebilirim fakat asla ''en iyisi'' olacak konumda bir oyun değil maalesef. Önünde Dragon Age ve Divinity gibi bir çok eser bulunuyor.
 
Birçok kişi W3'ün daha ilk saatinde oyundan sıkılıp bırakıyor. Nedenini anlamıyorum, gayet güzel bir oyuna ısındırma sekansı. RPG oyunu oynuyoruz ve ben W3'ün hızlı açıldığını düşünüyorum. CP77'nin açılması 6, KH2'nin açılması 4 saat sürüyor. Bu dizayn seçimidir ve güzel bence. Ama ben bunları tercih etmem tabi, Skyrim gibi ilk saatten özgür bırakmasını isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı