Anlama kıtlığı sizde var daha yazdığınız şeyi bilmiyorsunuz, üstüne gelmiş Syanna Arthur Morgandan derin diyorsunuz. Bir daha oynayın derim.Hocam sizin anlama kıtlığınız var mı? Gerçi bu da soru muArthur Morgan'ın en derin hikayeye sahip olduğunu söyleyen sizdiniz. Şimdi bunu anladıysanız diğer kısma geçiyorum. Ben de diyorum ki Arthur Morgan en derin işlenmiş karakter olmasına rağmen Syanna karakterinden bile derin değil. Yani ben burada karakter derinliğinden bahsediyorum hikayeden değil. Anladınız umarım?
Bunu diyen gelişmek için saatlerce kontrat kontrat geziyor mu?Görev dediğiniz birinin üssünü basmak falan mıRDR2 rehber okuyayım dedim rehberin en kısa yeri karakterlerin hikayelerinin anlatıldığı yer. Komikmiş. Bari (!) koysaydınız cümlelerin sonuna.
Anlama kıtlığı sizde var daha yazdığınız şeyi bilmiyorsunuz, üstüne gelmiş syanna Arthur Morgan'dan derin diyorsunuz. Bir daha oynayın derim.
Anlama kıtlığı sizde var daha yazdığınız şeyi bilmiyorsunuz, üstüne gelmiş syanna Arthur Morgan'dan derin diyorsunuz. Bir daha oynayın derim.
Bunu diyen gelişmek için saatlerce kontrat kontrat geziyor mu?
Karakter hikayelerini araştırma yaparak da öğrenebiliyoruz? Fark ettiyseniz(bunu yazıyorsanız ya anlama kıtlığını vardır ya da okumamışsınızdır) daha önce oyunu detaylıca anlatan sayfalarca rehberler var olduğunu yazmıştım. Diyorum ki yan karakterlere bile paragraflarca metin yazılmışken(Witcher 3 için konuşuyorum) Arthur Morgan için yazılan ise 2 paragraf bile değil. Karşılaştırdığım karakter de sadece Blood and Wine için yaratılmış bir karakter. Yani kitaplarda geçmiyor. Ona rağmen daha derin.
İsterseniz Steam hesabımı yazayım Witcher 3 başarımlarımı görürsünüz. Oyunda toplamda 150 saatim var(Xbox+PC) ve Steam başarımlarında Geralt: The proffesional başarımını kazandım. Başarımı da bütün kontratları yapınca alabiliyorsunuzayrıca tamamen bitirilmiş toussaint haritasının da ekran görüntüsünü atabilirim isterseniz.
Yok, cidden uğraşılmaz sizinle. Bunu diyen saatlerce kontrat kasıyor diyorum verdiğiniz cevap;İsterseniz Steam hesabımı yazayım Witcher 3 başarımlarımı görürsünüz. Oyunda toplamda 150 saatim var(Xbox+PC) ve Steam başarımlarında Geralt: The proffesional başarımını kazandım. Başarımı da bütün kontratları yapınca alabiliyorsunuzAyrıca tamamen bitirilmiş Toussaint haritasının da ekran görüntüsünü atabilirim isterseniz.
Tamam hocam, en iyi hikaye Witcher 3, en iyi işlenmiş karakterler Witcher 3'ün, en iyi mekanikler Witcher 3'ün, en iyi grafiklerde Witcher 3'ün, en iyi oyunda Witcher 3. Kabul ediyorum.Karakter hikayelerini araştırma yaparak da öğrenebiliyoruz? Fark ettiyseniz(bunu yazıyorsanız ya anlama kıtlığını vardır ya da okumamışsınızdır) daha önce oyunu detaylıca anlatan sayfalarca rehberler var olduğunu yazmıştım. Diyorum ki yan karakterlere bile paragraflarca metin yazılmışken(Witcher 3 için konuşuyorum) Arthur Morgan için yazılan ise 2 paragraf bile değil. Karşılaştırdığım karakter de sadece Blood and Wine için yaratılmış bir karakter. Yani kitaplarda geçmiyor. Ona rağmen daha derin.
İsterseniz Steam hesabımı yazayım Witcher 3 başarımlarımı görürsünüz. Oyunda toplamda 150 saatim var(Xbox+PC) ve Steam başarımlarında Geralt: The proffesional başarımını kazandım. Başarımı da bütün kontratları yapınca alabiliyorsunuzAyrıca tamamen bitirilmiş Toussaint haritasının da ekran görüntüsünü atabilirim isterseniz.
İşte değindiğim bir noktayı daha anlamamanız da acınası. Ben de o kontratlara yazılan hikayeyi merak ettiğim için dolaşıyorum. Daha önce de dediğim gibi haritadaki herhangi bir soru işaretinden bile minik bir görev alabiliyorsunuz ve bu görev için de ayrı bir mektup/not yazılmış işte tam olarak sevdiğim noktası bu.
Yok, cidden uğraşılmaz sizinle. Bunu diyen saatlerce kontrat kasıyor diyorum verdiğiniz cevap;
Tüm kontratları yaptım.
Yok, cidden uğraşılmaz sizinle. Bunu diyen saatlerce kontrat kasıyor diyorum verdiğiniz cevap;
Tüm kontratları yaptım.
Tamam hocam, en iyi hikaye Witcher 3, en iyi işlenmiş karakterler Witcher 3'ün, en iyi mekanikler Witcher 3'ün, en iyi grafiklerde Witcher 3'ün, en iyi oyunda Witcher 3. kabul ediyorum.
Aynen, özür dilerim, sizin o zerre anlamı olmayan cümlelerinizi anlamadığım için.Ve onu neden yaptığımı da açıkladım. Lütfen onu okuyun ve daha da sinirlerimi bozmayın çünkü her mesajınızda resmen bende anlama kıtlığı var diye bağırıyorsunuz.
Cidden kendinizi kabullenmiş gibi gösterip de hala yazdığım şeyleri anlamamanız. RDR2'nin hikayesini ve karakter derinliğini beğenmediğimi, diğer konularda ise Witcher 3'ten üstün olduğunu yazdım. Bunu yazdıktan birkaç mesaj sonra da bana konumuzun RDR2 olmadığını, Witcher 3'ün neden balon olmadığını açıklamamı istemiştiniz. İlkokul öğretmeni gibi inatla anlamayan biriyle dakikalarca uğraştığım için kendimden ve değerli forum sakinlerinden özür diliyorum.
Ve onu neden yaptığımı da açıkladım.
Witcher 3 oynayacağıma Zelda BOTW oynamayı tercih ederim. Aralarında oyun dizaynı arasında dağlar kadar fark var.Çok güzel oyundur ama en iyi denilemez.
Arthur'un tek bir oyunda en derin işlenmiş oyun karakteri olduğu bir gerçek. Birden fazla oyunda işlenen en derin oyun karakteri MGS serisinden Big Boss.Aynen, özür dilerim, sizin o zerre anlamı olmayan cümlelerinizi anlamadığım için.
Kör olduğum içinde özür dilerim.
Sizle uğraştığım için değerli zamanımdan da özür diliyorum.
Sizin dediğiniz doğru mu bilmem ama insanlar RDR2 oynamadan konuşmamalılar. Sizden bahsetmiyorum. 300 saatim var ve her oyuna girdiğimde yeni bir şey keşfediyorum. Zelda haricinde hiçbir oyun bana bunu yaşatamadı.Her insana gelmez arkadaşlar RDR2. Büyüdüğünüzde tekrar oynarsınız
Onu biliyorum, yukardada söylediler ama Arthur Morgan'ın iki satır hikayesi varken Witcher 3'teki yan karakterin bile sayfalarca hikayesi varmış ve ondan daha derinmiş.Arthur'un tek bir oyunda en derin işlenmiş oyun karakteri olduğu bir gerçek. Birden fazla oyunda işlenen en derin oyun karakteri MGS serisinden Big Boss.
Aynen, özür dilerim, sizin o zerre anlamı olmayan cümlelerinizi anlamadığım için.
Kör olduğum içinde özür dilerim.
sizle uğraştığım için değerli zamanımdan da özür diliyorum.