Dünyanın en iyi ve en kötü Anti-Virüsleri

Eien.

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2014
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En İyiler :

1.G Data IS
g-data.jpg

2. Tabiki Kaspersky IS
3. Bitdefender Total Security
4. Norton
5. Trend Micro

En Kötüler :
1. McAfee
2. Avast!
3. AVG
4. ZoneAlarm ve diğer bütün antivirüsler.

Gidip de yok Avast! Kaspersky'den daha iyidir, yok ZoneAlarm dünyanın en iyisidir gibi saçma mesajlar atmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zonealarm ve Eset zaten ülkemizde popüler olan çöp yazılımlardan başka bir şey değil :) En iyi korumayı da kendimiz sağlarız. Önüne gelen her şeye okumadan tıklarsan en iyisini kullan, yine de yersin virüsü. Geçen Facebook'ta yazdığım bir mesaj:

Milletin ruhu göçebe abi. Adamlar dosya paylaşacağı zaman o an ne varsa onu kullanıyor. Ya git kendine bir Dropbox, OneDrive, Google Drive ya da Yandex Disk hesabı aç kardeşim. Bu kadar mı göçebesin! Üstüne bir de dosya.tc kullanıyorlar ki site virüs saçıyor. Sonra niye virüs yedim. E malsın da ondan yedin!
 
Kime göre diye sorarlar insana. Kendi düşünceni belirtirken saçma değil. Başkası şu iyidir derse saçma ?

İyilik ve kötülük kavramları farklı bir şey. Kalitelilik açısından gruplayabilirsin fakat sıralayamazsın. Yapılan genel testler dahil bir tutarlılık gösteremezken sıralama olayına hiç girmeyin. Bilinçli bir kullanıcı olup kendi sistemine göre en uygunu seçimi yapıyorsan senin için en iyi odur.
 
Sistemin anasını ağlattığından yanlarına bile yaklaşmam, internet aleminde bilinçli olursanız hiçbir antivirüse gerek kalmaz. En kötüsü de McAfee'dir bu arada.
 

Geri
Yukarı