Dünyanın en korkunç oyunu Silent Hill: Shattered Memories

Ben şahsen en çok ilk oyunda gerilmiştim. Diğerleri de güzel elbet lakin ilk oyunun grafiklerinin o kadar kötü olmasına rağmen bunu başarması cidden büyük başarı.

Evet hocam inanılmaz başarılıydı. Şahsen dalak böbrek kalp 3'ü 1 arada koltuğa bıraktım.
 
Dostlar selam, ben hayatımda bu kadar korkunç oyun oynamadım elim ayağım titriyor çığlık ata ata ses tellerimi patlattığım bir oyunu anlatmak istiyorum size. Bu oyunu oynamadıysanız gidin ve hemen oynayın çok fena tavsiyedir bakın böyle bir oyuna denk gelmedim. Outlast falan tırt yani evin içinde koşarak oynuyordum oyunu. Utanmasam 2 mahalle öteye koyup oynayacaktım oyunu. O kadar korkunç ki oyunda normal karakter görünce sevinçten ağlıyorum (çok ciddiyim ağlıyordum). Ya bir oyun bu kadar korkunç olabilir mi ya Allah aşkına? Tüylerim ürperiyor ne olur gidin oynayın. Oyunu oynarken bütün günahlarımdan arındım. Teşekkürler Silent Hill: Shattered memories.

Şu ana kadar bir sürü korku oyunu oynadım sadece bir jump Scare yedim pek fazla şey korkutmuyor beni ama bayağı övdünüz kesinlikle deneyeceğim.
İyi ki doğdun bu arada mutlu yıllara 🙂
 
Şu ana kadar bir sürü korku oyunu oynadım sadece bir jump Scar'e yedim pek fazla şey korkutmuyor beni ama bayağı övdünüz kesinlikle deneyeceğim.
İyi ki doğdun bu arada mutlu yıllara 🙂

Çok teşekkür ederim ama bugün doğum günüm değil ama yine de çok sağ olun doğum günümmüş gibi hissettim :).
 

Geri
Yukarı