467838
Hectopat
Google aramalarında Dünya'nın en saçma binası olarak öne çıkan, Kahramanmaraş'ta 1994 yılında yapımına başlanan apartmanın yıkımına ocak ayında karar verilmişti. Bina'nın bugün %70'lik kısmı yıkıldı, Yıkımda elde edilen 270 ton hurda ise geri dönüşüme gönderildi.
~Öncesi
Eki Görüntüle 1402112
~Sonrası😔
Eki Görüntüle 1402113
Keşke yıkılmasaydı, üzüldüm.
![]()
'Dünyanın en saçma binası'nın yüzde 70'i yıkıldı
Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sırada çıkan ve bu yılın başında yerine meydan yapılması için yıkımına başlanan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın yüzde 70'i yıkıldı. Yıkımda bugüne kadar elde edilen 270 ton hurda ise geri dönüşüme gönderildi.www.google.com
![]()
Dünyanın en saçma binasının dev sütunları yıkıldı
Kahramanmaraş’ta vatandaşlar, dünyanın en saçma binası olarak bilinen Özel İdare binasının son sütunlarının yıkılışını da ilgiyle izledi.www.google.com
![]()
Dünyanın en saçma binasının dev sütunları yıkıldı
Kahramanmaraş’ta vatandaşlar, dünyanın en saçma binası olarak bilinen Özel İdare binasının son sütunlarının yıkılışını da ilgiyle izledi.www.google.com
Bizzat 10 sene Kahramanmaraş'ta yaşadım ve bu binayla fotoğrafım bile var. Aslında bir iş merkezi ve özel idare binasıydı. Göze o kadar kötü görünmüyordu. Ama etrafındaki binalar arasında da çok sırıtıyordu. Yıkılmasına üzüldüm.