Emir4an hngny
Picopat
Daha fazla
Bekleteceğim bi sorum daha var skinler nasıl düşüyor mesela maç attıktan sonra kaç tane skin düşüyor
Bekleteceğim bir sorum daha var skinler nasıl düşüyor mesela maç attıktan sonra kaç tane skin düşüyor.
Hayır, bu hafta 2 kere level atladım sadece 1 kasa düştü. Sanırım düşüş oranları haftalık. Daha iyi bilen birisi açıklayabilir.Level alınca kasa atıyor galiba.
Hocam 1 kasa 1 spray ya da 1 kasa 1 skin çıkıyor. Spray veya skin level atladığınızda, kasa ise levelden sonra herhangi bir maçınızda düşüyor. Genellikle uzun sürmez düşmesi, 1 2 maça düşer.Hayır, bu hafta 2 kere level atladım sadece 1 kasa düştü. Sanırım düşüş oranları haftalık. Daha iyi bilen birisi açıklayabilir.
Satmayın derim.Dün CS:GO Prime aldım yılan ısırığı kasası düştü. Sizce satmalı mıyım yoksa CS:GO Source güncellemesine kadar bekleyim mi?
Ortalama 4 veya 5 maç oldu hala beklemedeyim.Hocam 1 kasa 1 spray ya da 1 kasa 1 skin çıkıyor. Spray veya skin level atladığınızda, kasa ise levelden sonra herhangi bir maçınızda düşüyor. Genellikle uzun sürmez düşmesi, 1 2 maça düşer.
Satmayın derim.
Haftalık haklarınızın yenilendiğinden emin misiniz hocam?Ortalama 4 veya 5 maç oldu hala beklemedeyim.![]()
Pazartesi yenilendiyse evet.Haftalık haklarınızın yenilendiğinden emin misiniz hocam?
Pazartesi yenilenmez. Düşen tarihten 1 hafta sonra yenilenir ya da alttaki arkadaşın dedigi gibi Çarşamba gecesi. Ayrıca yenilendiğini anlamak için sağdaki seviye kısmına mouse'unuzu getirin, "seviye atlayınca eşya düşür" yazar. O zaman yenilenmiştir.Pazartesi yenilendiyse evet.
Eki Görüntüle 1717666
19 Martta aldım ve o hafta kasa düştü.
Eki Görüntüle 1717667
27'sinden itibaren daha hiç item düşmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.