Düşük bütçeli monitör önerisi

@sheanous maalesef bütçemi o kadar yükseltemem. Monitörlerden fazla anlamam teknolojiyi bir süredir takip etmiyorum.

Sizce arkadaşın attığı Philips envia 24m2N3200s mi yoksa MSI G255F mi mantıklı olur? 2 monitörde birini seçim yapabilirsin ikisi de güzel monitördür eminim fakat MSI, Philips Evnia 3200s'ten 200TL daha pahalı bence 200TL daha para vermeye değmez Philips al geç Philips'de dahili hoparlör mevcut, HDR desteği var yine de siz daha iyi bilirsiniz.

@sheanous maalesef bütçemi o kadar yükseltemem. Monitörlerden fazla anlamam teknolojiyi bir süredir takip etmiyorum.

Sizce arkadaşın attığı Philips envia 24m2N3200s mi yoksa MSI G255F mi mantıklı olur?

G255F bunun üst modeli değil mi, yani üst modeli almak daha mantıklı olmaz mı?

2 monitörde birini seçim yapabilirsin ikisi de güzel monitördür eminim fakat MSI, Philips Evnia 3200S'ten 200TL daha pahalı bence 200TL daha para vermeye değmez Philips al geç Philips'de dahili hoparlör mevcut, HDR desteği var yine de siz daha iyi bilirsiniz.

Msi g255f aldım özellikleri, renkleri ve kalitesi gayet güzel. Yardımcı olmaya çalışıp fikir sunan herkese teşekkür ederim.

MSI G255F aldım özellikleri, renkleri ve kalitesi gayet güzel. Yardımcı olmaya çalışıp fikir sunan herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Sizce arkadaşın attığı Philips Envia 24M2N3200S mi yoksa MSI G255F mi mantıklı olur?
MSI'in butce dostu F/P monitorlerinden bahsediyorum. Tam bir mukemmel F/P monitorler ureten firma dememin sebebi, monitorlerdeki renklerin ne kadar iyi oldugu ile ilgili.

Ben olsam Philips degil MSI alirdim. Cunku ikisinin ozelliklerine baktigimda tek farklari sunduklari renk ve kontrast orani. Philips %126 sRGB ozelligi sunarken MSI ise %99 sunuyor. Soz konusu rengarenk seyleri mumkun oldugu kadar kendi dogru tonunda iletmeye gelince Philips olan monitor daha iyi. Ama soz konusu kontrast oranina gelince Philips 1000:1 iken MSI ise 100,000,000 bir olarak geciyor. Yani anlayacaginiz MSI monitor siyah renkleri cok cok daha iyi bir sekilde iletir. Bu kontrast oraninin iyi olmasi, ozelllikle oyun oynarken grafiklerin daha gercekci gorunmesinde buyuk rol oynayabilir desek yerdir. Kontrast oranini daha iyi anlamaniz icin asagiya resim birakiyorum.
1737585284569.png

Msi g255f aldım özellikleri, renkleri ve kalitesi gayet güzel. Yardımcı olmaya çalışıp fikir sunan herkese teşekkür ederim.
Guzel secim, gule gule kullanin.

Aynı bütçede daha iyi monitör istiyorsanız teşhir monitör de bakabilirsiniz, aoc cq27g2s modelini aldım 4900₺ ye satıcı 1-3 arası bozuk piksel var diye belirtmişti ama 1 saatlik yaptığım incelemede ölü piksel bulamadım 3 yıl da aoc garantisi var. İstersen böyle bir yol da düşünebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı