Düşük Download hızı ve ping sorunu

OuzKaan

Megapat
Daha fazla  
Netmaster uydunet 50 Mbps modem kullanıyorum. Yaklaşık 4 senedir var. Hiçbir sorunum yoktu hatta 2 bilgisayardan film izlerken üstüne indirme yapardım ve oyunlarda normal ping ile oynardım örneğin bunları yaparken CS:GO'da ortalama 45 pingle oynardım. İnternet hiç kullanılmazken 35 ping ile oynadığımı bilirim. Kota öyle gereksiz dolmaz hatta aramızda kalsın o kadar indirme yapmama rağmen dolduğunu görmedim :D. Son 1 aydır tatildeyiz fakat tatile çıkmadan itibaren vardı sorun. İndirme hızı yerlerde mesela şuan speedtest.net'den test yapıyorum 2-3 Mbps'i geçmiyor. Yükleme hızı normal 5 Mbps civarında. Ping 10 civarı gösteriyor. Fakat CS:GO oynarken en az 80 ping oluyor ve sürekli 1000 e kadar fırlıyor. Ping düşük olsa bile ışınlanıyorum silah geçişi yapamıyorum yeri gelince hareket edemiyorum. Skype bağlantısı sürekli kopuyor, sesler sürekli robotlaşıyor. Arada internet kesilebiliyor vs. vs. Servis sağlayıcı ile görüştüm sinyal sorununuz var dediler eve servis gönderip kablonun ucunu değiştirdiler. Sorun hala devam ediyor. Ethernet kablosu taktığımda ise bağlantı tamamen gidiyor kaç tane kablo denediysem de. Wifi kullanıyorum mecburen önceden sırf kablo takılıydı wifi açmazdım. Sorunun bilgisayardan olmadığını düşünüyorum diğer bilgisayarlarda da aynı şekilde. Bir bilgisi olan vardır umarım sosyalde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı