Düşük FPS sisteme zarar verebilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6570 1 GB
İşlemci
i3 4150
Bilgisayar GTA V'de bayağı bir zorlanıyor. Düşük ayarlarda 20-30 FPS falan alıyorum. Düşük FPS'de oynamak sisteme zarar verebilir mi? Oyun bayağı bir zorluyor sistemi çünkü.

Bilgisayar GTA V'de bayağı bir zorlanıyor. Düşük ayarlarda 20-30 FPS falan alıyorum. Düşük FPS'de oynamak sisteme zarar verebilir mi? Oyun bayağı bir zorluyor sistemi çünkü.

Oyunu yürütmek için oldukça güç sarfediyorsa bu da ısınmaya yol açar ısı da belli bir süre sonra elektronik cihazlarda bozulmaya yol açar.

Bende i5 3470 ve RX 550 ekran kartına sahibim en yüksek ayarlarda 40-60 FPS veriyor MSAA X4 de açıkonuda kullanıyorum 25-30 FPS veriyor ama bir şey olmuyor ama sana tavsiyem sıcaklık değerlerinde sorun olacaktır ve daha da ısınabilir laptopun onun için laptopu çok zorlayacak oyunlar açma ya da unlost FPS arttırma yap

Düşük FPS'de oynamakta yüksek FPS'de oynamak da bilgisayara zarar vermez. Herhangi bir ürün çalışırken ne kadar zarar alıyorsa bilgisayar parçaları da o kadar zarar alır bunun FPS ile alakası olmaz. Ha aşırı ısınıyorsa ısıdan kaynaklı uzun vadede zarar görebilir ama laptoplar zaten aşırı ısıya ulaştığı zaman kendini kapatıyor.

Bende i5 3470 ve RX 550 ekran kartına sahibim en yüksek ayarlarda 40-60 FPS veriyor MSAA X4 de açıkonuda kullanıyorum 25-30 FPS veriyor ama bir şey olmuyor ama sana tavsiyem sıcaklık değerlerinde sorun olacaktır ve daha da ısınabilir laptopun onun için laptopu çok zorlayacak oyunlar açma ya da unlost FPS arttırma yap
Unlost FPS arttırma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı