Düşük FPS'de daha iyi oynamak

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
FPS sürekli dalgalandığı için FPS'yi 100 FPS'ye sabitledim. Biraz oynadıktan sonra oyuna niyeyse daha hakim bir şekilde oynadığımı fark ettim neden olabilir?

Dusuk FPS degerlerinde spray daha iyi gidiyor.

Sistemde darboğaz var ise FPS'de dalgalanmalar olur, bu da 150-300 FPS arasında gezen bir sistemin sabit 120 FPS veren bir sisteme göre daha stabil ve akıcı olmayan bir oyun deneyimi sunmasını sağlar.

Profesyonel oyuncularda sabitleyerek oynuyor oyun stabil akıcılıkta olsun diye.

FPS sürekli dalgalandığı için FPS'yi 100 FPS'ye sabitledim. Biraz oynadıktan sonra oyuna niyeyse daha hakim bir şekilde oynadığımı fark ettim neden olabilir?

Monitörünün Hz değerine sabit oynaman daha iyidir her zaman, lag hissetmediğin sürece.

Normal de kaç FPS alıyordunuz? Aralıkları nedir?

200 ila 100 arası Valorant'ta alıyorum 100 FPS sabitlememin sebebi çok yetenek falan kullanılınca FPS düşüyor yani 120 100 oluyor falan.

Monitörünün Hz oranına göre sabitlersen FPS'yi çok daha iyi oynarsın zaten.Önemli olan sabit bir fps ve internet çünkü.

Monitörünün Hz oranına göre sabitlersen FPS'yi çok daha iyi oynarsın zaten. Önemli olan sabit bir FPS ve internet çünkü.

Sıkıntı orada hocam zaten 144 FPS sabit alamıyorum dediğim gibi oyunda zaten çok yetenek kullanıldığı için FPS 100 120 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…