Düşük gecikmeli uzaktan kontrol uygulaması var mı?

Git üzerinde en son sorun yaşayanlar oluyordu. Ondan dolayı Unity Collaborate kullanıyordu çoğu kişi.

Hiç sorun yaşayan görmedim şimdiye kadar, git kullanmasını bilen için hem daha rahat hem de daha çok kullanılıyor. Biz de uzun zamandır kullanıyoruz ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadık.

Hiç sorun yaşayan görmedim şimdiye kadar, git kullanmasını bilen için hem daha rahat hem de daha çok kullanılıyor. Biz de uzun zamandır kullanıyoruz ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadık.
Oyun programlamayla uğraşmadığımdan emin konuşmuyorum zaten. Daha önce bu konuyu dile getirenler olmuştu, onlara istinaden demiştim.

Oyun oynamak için kullanacağınızı tahmin ediyorum bunun için Steam Link kullanın.
Başka bir sebepten (iş için vs.) kullanacaksanız TeamViver ve AnyDesk tavsiyem olur.

Not:Türkiyedeki internetten dolayı en iyi program bile gecikmeli olacaktır.

Oyun oynamak için kullanacağınızı tahmin ediyorum bunun için Steam Link kullanın.
Başka bir sebepten (iş için vs.) kullanacaksanız TeamViver ve AnyDesk tavsiyem olur.

Not:Türkiyedeki internetten dolayı en iyi program bile gecikmeli olacaktır.
Oyun oynamak için değil, oyun yapmak için kullanacağız. Unity'nin kendi sistemi kafama yatmıştı ama sürekli hata veriyor o sebepten şu anda ya Git ya da AnyDesk kullanacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı