Düşük GPU - CPU Kullanımı [i3 6100-GTX750 TI]

mhk1353

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.. i3 6100 ve GTX 750 TI 'lı sisteme sahibim. CS:GO 1024x768 çözünürlükte ve "Düşük" görüntü ayarlarında aldığım değerler şöyle:

csgo 2016-12-10 15-04-00-05.png

Boş alanlara baktığımda +250 FPS görebiliyorum ama merak ettiğim şey GPU ve CPU kullanımı henüz düşük kabul edilebilecek değerlerdeyken neden böyle FPS düşüşleri yaşıyorum ? Online oynarken 110 120 FPS'lere kadar düşebiliyor ve monitorum 144 HZ olduğundan beni rahatsız ediyor. Neden kullanımları arttırıp daha fazla kare çizmiyor ? GTX 750 TI OC ayarlarım şöyle :

after.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar.. i3 6100 ve GTX 750 TI 'lı sisteme sahibim. CS:GO 1024x768 çözünürlükte ve "Düşük" görüntü ayarlarında aldığım değerler şöyle:

Eki Görüntüle 204181

Boş alanlara baktığımda +250 FPS görebiliyorum ama merak ettiğim şey GPU ve CPU kullanımı henüz düşük kabul edilebilecek değerlerdeyken neden böyle FPS düşüşleri yaşıyorum ? Online oynarken 110 120 FPS'lere kadar düşebiliyor ve monitorum 144 HZ olduğundan beni rahatsız ediyor. Neden kullanımları arttırıp daha fazla kare çizmiyor ? GTX 750 TI OC ayarlarım şöyle :

Eki Görüntüle 204180
Overclock yaptınız mı ?

Bişi sorucam asus h81m-k anakartı gtx 1050 yada 1050 ti ile uyumlu mudur
@melih1497
  • Bişi değil bir şey.
  • Sorucam değil soracağım.
  • Soru işaretini unutma.
Evet uyumludur.

Mesaj yoluyla teşekkür etmek yerine, beğen butonuna tıklama yoluyla teşekkür et. Kesinlikle Türkçe yazım kurallarına uymalısın, Türkçe katili olmanın manası yok.

Technopat Sosyal Kurallarını mesaj yazmadan önce oku.

Grafik ayarlarınızı arttırın.

Daha fazla FPS almak istiyorum, grafik ayarlarımı arttırmamın ne katkısı olacak buna ?

Overclock yaptınız mı ?

Evet ekran kartına yaptım. Konuda belirtmiştim zaten OC ayarlarımı.

Sistem :
i3 6100
GTX 750 TI
Samsung 850 EVO 250GB
Kingston Hyperx Fury 8GB 2133 MHZ
MSI B150 Gaming M3
Windows 10

Şimdiye kadar ;
Bütün güncellemeleri eksiksiz yaptım, Windows performans ayarlarını yaptım, Nvidia performans ayarlarını yaptım.

Son düzenleme:
@mhk1353 Varsayılan frekans ayarlarında denedin mi?
Varsayılan ayarlarda yeterli performans alamadığımdan overclock yapmayı denedim zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ayarlarda elemanlar 200 FPS altına nadiren düşüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı