Düşük hızlı internet sorunu

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

7-8 yıldan beri TTNET kullanıcısıyım. Bu süre zarfında hiç "TTNET Paket" yapmadım. Neredeyse 5.7GB'lık CS:GO'yu tam tamına 1.5 günde indirdim halimi siz düşünün. 10mb'lık dosya bile 2-3 dakikada iniyor.

Ayrıca şunuda belirteyim, şu internete her ay 85-90TL para veriyorum.

Yeni bir oyun sistemi yaptım ve internet hızımı yükseltmek istiyorum. Hız testini şimdi yaptım.

- TTNET Ultranet 76TL
- TTNET Fibernet 78TL

Bu iki paketten birisini yapıcam. Sizce hangisini yapmalıyım? Bu paketlerden birini yapınca direkt etkisini gösterir mi?
Screenshot_2015-11-02-14-35-57-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber altyapı varsa Superonline, yoksa Uydunet'e geçmenizi öneririm. Bunların dışında ULTRANET 75GB paketini kullanabilirsin, hattın destekliyorsa tabii.

76 78 lira ne ya :) Biz nete 30 lira kablolu yayına 15 lira civarı ödüyoruz. 50 liraya 25 mpbs 75 gb akk olan internet ve kablolu tv sinema paketi var :) İnternet yılda 2 kez yada 3 kez çok yağmur yağarsa gidiyor. Uydunet yoksa başka alternatiflere bak ama hem dandik hem de kazık ttnet kullanma.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı