Düşük miktarda para nasıl kazanılır?

Pyhtonwq

Centipat
Daha fazla  
Mehabalar, ben orta son 14 yaşında bir öğrenciyim ve doğal olarak paraya ihtiyacım az da olsa oluyor babamın verdiği harçlıklar yeme içmemi bile zor karşılıyor kenara para atmak ve kendi zaruri ihtiyaçlarımı almak istiyorum (parfüm, kulaklık. Vb) çok yüksek olmasa da haftada böyle 100 TL falan nasıl kazanırım?

Mehabalar, ben orta son 14 yaşında bir öğrenciyim ve doğal olarak paraya ihtiyacım az da olsa oluyor babamın verdiği harçlıklar yeme içmemi bile zor karşılıyor kenara para atmak ve kendi zaruri ihtiyaçlarımı almak istiyorum (parfüm, kulaklık. Vb) çok yüksek olmasa da haftada böyle 100 TL falan nasıl kazanırım?
Yaz tatilinde işe gir hem iş öğren hemde para kazan.

100 TL'yi boş ver. Yakınında esnaf dükkanları varsa git konuş okuldan sonra part time çalış. Çiğ köfte dükkanları olabilir restoranlar olabilir vs. güzelce tüm ihtiyaçlarını karşılarsın.

Hocam okuldan 7 de dönüyorum biraz dinlen yemek ye ödev yap derken günü kapatıyorum akşam çalışma imkanım sıfır.

Kurban Bayramı yaklaşıyor kesim yerlerinde çalış bayram günü çok para oluyor

Annene okul için yemek yapmasını söyle, kabul ederse dışarıdan yemek yerine ev yemeği ye paran biriksin.
250 TL kenara atsam bile çok işimi görmüyor 1-2 kere arkadaşlarımla dışarı çıktığımda para bitiyor zaten

Yaz tatilinde işe gir hem iş öğren hem de para kazan.

Hocam nasıl bir şey önerirsiniz.
Görünüş olarak biraz çocukça duruyorum sanayide falan çok ezerler diye düşünüyorum alacağım paraya o kadar ezilmek pek adil gözükmüyor gibi başka önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Kurban Bayramı yaklaşıyor kesim yerlerinde çalış bayram günü çok para oluyor
Cidden bunu deneyebilirsin illa kesim yapmana gerek yok kaldı ki sana yaptırmazlar muhtemelen. Orada yapacak çok iş bulursun, getir götür yaparsın yemek dağıtırsın poşet taşırsın falan. Çok akıllıca bir öneri tebrikler.

250 TL kenara atsam bile çok işimi görmüyor 1-2 kere arkadaşlarımla dışarı çıktığımda para bitiyor zaten.

Yasal olarak vergisini ödeyerek kazanacağınız bir şey olmadıkça, düzenli bir gelir sıkıntı. Çevrenizdeki bir açık durumunu bulun ve bunu fırsata dönüştürün. Örneğin elinizin yatkınlığı varsa arkadaşlarınızın cihazlarına bakım yapın vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı