Düşük OBP ile sayısalda ilk 1000 hayal mi?

Bu saatten sonra geçmişi düzeltmenin imkanı yok ders çalışıp sınavı fullemeye çalışacağım. Olmuyorsada en iyisini yine yapacağım.
Bu sene ortalamanı 90 - 95 civarı, seneye de 95 - 100 arasında tutarsan çok güzel olur. Onun dışında zaten asıl mesele sınavda çok iyi başarı sergileyebilmen. Başarılar dilerim.

Bu sene ortalamanı 90 - 95 civarı, seneye de 95 - 100 arasında tutarsan çok güzel olur. Onun dışında zaten asıl mesele sınavda çok iyi başarı sergileyebilmen. Başarılar dilerim.
Eyvallah hocam mesajlarınız için.

Ahahaha Ted Isparta Kolejini Fen lisesini kazanıp (tam burslu aldılar) burslu bitirdim. İlk sınavda inşaat mühendisliği ikincisinde hukuk dereceyle kazandım şuan inşaat avukatıyım genç arkadaşım.

Gayrimenkul değerleme uzmanı, isg uzmanı olarak Türkiye'deki 50 avukatta bulunan belgelerin tamamı var bende 28 yaşımda.

Saygısızlık bir yana bilemden konuşmak bir yana. 4 kere girdim 3 bölüm için kayıt sildirdim ing işletmeden.

18 yaşında böyle saygılı biri zaten çok üst yerlerde olacaktır eminim. Profil ismi Yksmachine oradan belli hevesli genç arkadaş olduğun büyüklerine saygılı ol hayatında kaç defa yks girdin ne biliyorsun o arkadaş 70 civarı obp ile ilk 1000 yapamaz. Son 2 sene kassa 80 lere çekse de yapamaz.

80 Obp de imkansız doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…