Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Sistem gereksinimleri yetiyor oyunu deneyeceğim, fragmanında yanlış görmediysem Battlefield 5'in sistem gereksinimleri düşük hali.
Battlefield V ile karşılaştırılması doğru değil. Oyun tarihinin en gerçekçi 2. Dünya Savaşı FPS oyunlarından birisi. Kesinlikle demenizi öneririm. Geçen sanırım 8 TL'ye inmişti. Tekrar indirim olabilir.
 
Battlefield V ile karşılaştırılması doğru değil. Oyun tarihinin en gerçekçi 2. dünya savaşı FPS oyunlarından birisi. Kesinlikle demenizi öneririm. Geçen sanırım 8 TL'ye inmişti. Tekrar indirim olabilir.

Heroes&generals ile karşılaştırılabilir diye düşünüyorum. Battlefield V ile 2. dünya savaşı FPS oyunu yönünden aynı mı diye düşünmüştüm. Grafikler üzerine karşılaştırmam zaten doğru olmazdı.
 
Heroes&generals ile karşılaştırılabilir diye düşünüyorum. Battlefield V ile 2. dünya savaşı FPS oyunu yönünden aynı mı diye düşünmüştüm. Grafikler üzerine karşılaştırmam zaten doğru olmazdı.
İki oyunla da atmosferi kesinlikle aynı değil. Red Orchestra 2'de hava araçları yok. Doğu ve Pasifik bölgesinde geçiyor. Komutan, ekip lideri, radyo ekibi, tank ekibi, keskin nişancı, anti-tank gibi sınıflar var. Fransa için bir mod yapılmıştı ama oynayanı yok. Zaten 200-300 kişi oynuyor.

Heroes & Generals bana göre daha çok arcade tarzı bir oyun. Red Orchestra 2 görebileceğin en gerçekçi 2. Dünya Savaşı oyunlarından birisi. Tabii Heroes & Generals de iyi bir oyun.
 
İki oyunla da atmosferi kesinlikle aynı değil. Red orchestra 2'de hava araçları yok. Doğu ve pasifik bölgesinde geçiyor. Komutan, ekip lideri, radyo ekibi, tank ekibi, keskin nişancı, anti-tank gibi sınıflar var. Fransa için bir mod yapılmıştı ama oynayanı yok. Zaten 200-300 kişi oynuyor.

Heroes & Generals daha çok arcade tarzı. Red orchestra 2 görebileceğin en gerçekçi 2. dünya savaşı oyunlarından birisi. Tabii Heroes & Generals de iyi bir oyun.

Oyun hakkında beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Online, FPS ve savaş türlerinin toplamı şeklinde önerdiğiniz için ayrı bir teşekkür ediyorum. Önerilerinizin devamını bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı