Ayar çekmezseniz ortalama bir bilgisayarda da OBS kasar.OBS falan çok kasıyor.
Eski bir sürümü indirip orada ayar çekeyim en iyisi.Ayar çekmezseniz ortalama bir bilgisayarda da OBS kasar.
En düşük ayarları yaparak deneyin.
20.0.1'i yükledim. Yine kasıyor. İlk sürümü yüklesem nasıl olur sizce?Ayar çekmezseniz ortalama bir bilgisayarda da OBS kasar.
En düşük ayarları yaparak deneyin.
Ayarlardan öncelik, kodlama gibi ayarları yaptınız mı?20.0.1'i yükledim. Yine kasıyor.
Hayır. Şimdi ilk sürümü yükledim. Onda da kasıyor. İlk sürümde yapayım ben bu ayarları. Şimdi videoyu izleyeceğim.Ayarlardan öncelik, kodlama gibi ayarları yaptınız mı?
İlk sürümlere inmek o kadar mantıklı olmayabilir. Sonuçta işlemciniz çift çekirdek olsa da çok eski değil.İlk sürümde yapayım ben bu ayarları.
Hangi sürümü önerirsiniz?İlk sürümlere inmek o kadar mantıklı olmayabilir. Sonuçta işlemciniz çift çekirdek olsa da çok eski değil.
Intel® Celeron® Processor N4020 (4M Cache, up to 2.80 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Celeron® Processor N4020 (4M Cache, up to 2.80 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
Siz indirdiğiniz sürümle bu ayarları deneyin. İyi çalışmazsa geri en son sürümde deneyin.Hangi sürümü önerirsiniz?
Bence bunun yerine 5600G'li bir sistem çok daha iyi olur ama ayrı konu açarsanız forumdakiler daha iyi yardımcı olurlar.Kötü parçalar da olsa i5 760, GTX 550ti 16 GB ramli bir bilgisayar toplamak mantıklı olur mu?
Amaç en az bütçe ile en çok performans verebilecek bir sistem toplamak. PC toplayana kadar game bar ile idare edeceğim. En mantıklısı bu.Siz indirdiğiniz sürümle bu ayarları deneyin. İyi çalışmazsa geri en son sürümde deneyin.
Bence bunun yerine 5600G'li bir sistem çok daha iyi olur ama ayrı konu açarsanız forumdakiler daha iyi yardımcı olurlar.