Düşük sistem hikayeli oyun önerileri

SASUKE_M

Picopat
Arkadaşlar sistemim Intel HD graphics/ Intel(R) Core(tm) i5 CPU M560 @ 2.67GHz, 2667 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemci/ 8 GB ram/ H55 anakart CoD 4'ü 40-50 FPS civarı oynatıyordu. Güzel olan hikayeli oyunlar önerir misiniz?

Alan wake güzel oyundur dodge sistemi biraz sıkıntılı ama oynarsın. The Long Dark soğukta hayatta kalma tarzı, çok kapsamlı bir oyundur,onuda öneririm değeri bilinmeyen güzel 2 oyun.

Çok teşekkürler eğer bitirdiyseniz oyunlara kaç puan verirdiniz.
Alan wake hikayesi güzel oynanışı ortalamanın üzerinde 8/10 The long darkta 300 saatim var hikaye modu güzel ama dlc paket alıp hayatta kalma modunu oynarsan(hayatta kalma modu hiç bitmeyen kocaman mapte vahşi yaşamla kafa kafaya, silah bulup öldürdüğün hayvanın derileriyle soğuğa karşı kıyafet yapıp, ölmemeye çalıştığın bir mod aşırı özet geçtim araştırmanı öneririm) oyun mükemmel 9/10 ama hikaye modunu oynayıp geçicem dersen oyun hala güzel 8/10

Alan Wake hikayesi güzel oynanışı ortalamanın üzerinde 8/10 The Long Dark'ta 300 saatim var hikaye modu güzel ama DLC paket alıp hayatta kalma modunu oynarsan(hayatta kalma modu hiç bitmeyen kocaman haritada vahşi yaşamla kafa kafaya, silah bulup öldürdüğün hayvanın derileriyle soğuğa karşı kıyafet yapıp, ölmemeye çalıştığın bir mod aşırı özet geçtim araştırmanı öneririm) oyun mükemmel 9/10 ama hikaye modunu oynayıp geçeceğim dersen oyun hala güzel 8/10

Peki teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı