Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 DKB dedi: Windows+g düşük sistemde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsunuz belki sizin sistemde sıkıntı vardır?
DKB dedi: Windows+g düşük sistemde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsunuz belki sizin sistemde sıkıntı vardır?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #12 Huseyinizm dedi: Nereden biliyorsunuz belki sizin sistemde sıkıntı vardır? Genişletmek için tıkla... Üç farklı sistemde denedim.
Huseyinizm dedi: Nereden biliyorsunuz belki sizin sistemde sıkıntı vardır? Genişletmek için tıkla... Üç farklı sistemde denedim.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #13 DKB dedi: Üç farklı sistemde denedim. Genişletmek için tıkla... Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir
DKB dedi: Üç farklı sistemde denedim. Genişletmek için tıkla... Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir
M Mergatio Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #14 Huseyinizm dedi: Bunu önerebilirim, diğer yanıtları umursamayın program felan indirmenize gerek kalmaz. En iyisi bu Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olmuyor bu kısayol başlıkdada yazdığı gibi düşük sistem için istiyor arkadaş
Huseyinizm dedi: Bunu önerebilirim, diğer yanıtları umursamayın program felan indirmenize gerek kalmaz. En iyisi bu Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olmuyor bu kısayol başlıkdada yazdığı gibi düşük sistem için istiyor arkadaş
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #15 Huseyinizm dedi: Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Düşük sistem demiş zaten. Aynı zamanda konu sahibi eğer NVIDIA GPU varsa düşük bir kart ise Shadow Play'de çalışmaz. Huseyinizm dedi: Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten düşük sistem demiş ne kadar iyi olabilir.
Huseyinizm dedi: Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Düşük sistem demiş zaten. Aynı zamanda konu sahibi eğer NVIDIA GPU varsa düşük bir kart ise Shadow Play'de çalışmaz. Huseyinizm dedi: Belki konuyu açan kişinin sistemi sizden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten düşük sistem demiş ne kadar iyi olabilir.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #16 Dediğiniz yanlış. Windows+G kısayolu sadece Windows 10'da çalışıyor.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #17 XboxUser dedi: Dediğiniz yanlış. Windows+g kısayolu sadece Windows 10'da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kimse Windows sürümü ile ilgili bir şey demedi. Siz neden öyle sanadınız anlamadım.
XboxUser dedi: Dediğiniz yanlış. Windows+g kısayolu sadece Windows 10'da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kimse Windows sürümü ile ilgili bir şey demedi. Siz neden öyle sanadınız anlamadım.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #18 DKB dedi: Düşük sistem demiş zaten. Aynı zamanda konu sahibi eğer NVIDIA GPU varsa düşük bir kart ise Shadow Play'de çalışmaz. Zaten düşük sistem demiş ne kadar iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemlerdede çalışıyor, denedim
DKB dedi: Düşük sistem demiş zaten. Aynı zamanda konu sahibi eğer NVIDIA GPU varsa düşük bir kart ise Shadow Play'de çalışmaz. Zaten düşük sistem demiş ne kadar iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemlerdede çalışıyor, denedim
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #19 DKB dedi: Kimse Windows sürümü ile ilgili bir şey demedi. Siz neden öyle sanadınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemlerde çalışmıyor diyene dedim.
DKB dedi: Kimse Windows sürümü ile ilgili bir şey demedi. Siz neden öyle sanadınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Düşük sistemlerde çalışmıyor diyene dedim.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #20 Huseyinizm dedi: Düşük sistemlerdede çalışıyor, denedim Genişletmek için tıkla... Düşük sistem derken ne tür bir sistem yazar mısın?
Huseyinizm dedi: Düşük sistemlerdede çalışıyor, denedim Genişletmek için tıkla... Düşük sistem derken ne tür bir sistem yazar mısın?