Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 2 Haziran 2021 #21 Ekran kartınız destekliyorsa Xbox Game Bar, desteklemiyorsa OBS.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #22 Konu sahibinin cevap vermesini bekleyelim eğer çalışıyorsa. Konu tartışmaya kapalı
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #23 Huseyinizm dedi: Konu sahibinin cevap vermesini bekleyelim eğer çalışıyorsa. Konu tartışmaya kapalı. Genişletmek için tıkla... Düşük sistem dediği için büyük ihtimalle 8.1 kullanıyordur. Neyse.
Huseyinizm dedi: Konu sahibinin cevap vermesini bekleyelim eğer çalışıyorsa. Konu tartışmaya kapalı. Genişletmek için tıkla... Düşük sistem dediği için büyük ihtimalle 8.1 kullanıyordur. Neyse.
Ö Ömer123456 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Evren 2 Haziran 2021 #24 Jaavei dedi: Ekran kartınız destekliyorsa Xbox Game Bar, desteklemiyorsa OBS. Genişletmek için tıkla... OBS denedim ama güzel çekmiyor. Huseyinizm dedi: Bunu önerebilirim, En iyisi bu Genişletmek için tıkla... Windows + G kısayolu ile windows masaüstünü çekemiyorum.
Jaavei dedi: Ekran kartınız destekliyorsa Xbox Game Bar, desteklemiyorsa OBS. Genişletmek için tıkla... OBS denedim ama güzel çekmiyor. Huseyinizm dedi: Bunu önerebilirim, En iyisi bu Genişletmek için tıkla... Windows + G kısayolu ile windows masaüstünü çekemiyorum.