B BurakYücepur Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Düşük sistem bir bilgisayarım var i. Nternetim iyi ve GFN üzerinden yayın yapmak istiyorum. 480p kalitesi yeter. OBS ile GFN'den akıcı yayın yapabilir miyim? Veya ayarı falan var mı?
Düşük sistem bir bilgisayarım var i. Nternetim iyi ve GFN üzerinden yayın yapmak istiyorum. 480p kalitesi yeter. OBS ile GFN'den akıcı yayın yapabilir miyim? Veya ayarı falan var mı?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 22 Ağustos 2023 #2 GFN Steam'i açıyor OBS açmayı deneyebilirsiniz aslında.
B BurakYücepur Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 260112 dedi: GFN Steam'i açıyor OBS açmayı deneyebilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadımda zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz rica etsem.
260112 dedi: GFN Steam'i açıyor OBS açmayı deneyebilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadımda zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz rica etsem.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 23 Ağustos 2023 #4 BurakYücepur dedi: Nasıl yani anlamadımda zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... GFN ile herhangi bir oyun açtığınız zaman Steam'e giriş yapıyorsunuz ve oyunu indiriyorsınuz. O sırada OBS açılabilir belki denemekte fayda var.
BurakYücepur dedi: Nasıl yani anlamadımda zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... GFN ile herhangi bir oyun açtığınız zaman Steam'e giriş yapıyorsunuz ve oyunu indiriyorsınuz. O sırada OBS açılabilir belki denemekte fayda var.
B BurakYücepur Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 260112 dedi: GFN ile herhangi bir oyun açtığınız zaman Steam'e giriş yapıyorsunuz ve oyunu indiriyorsınuz. O sırada OBS açılabilir belki denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Maalesef denedim ama olmuyor.
260112 dedi: GFN ile herhangi bir oyun açtığınız zaman Steam'e giriş yapıyorsunuz ve oyunu indiriyorsınuz. O sırada OBS açılabilir belki denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Maalesef denedim ama olmuyor.