Düşük sisteme hafif tarayıcı önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım eski laptopumu kardeşime vereceğim. Windows 8'i zor kurdum o kadar yavaş. Edge kurdum ama YouTube'u açamıyor. Aşırı hafif tarayıcı istiyorum dostlarım. Sistemde 620M ve 6 GB'lık 1067 MHz RAM var. GeForce Experience'ta hesabı bile açamadım, hata verdi.

Dostlarım eski laptopumu kardeşime vereceğim. Windows 8'i zor kurdum o kadar yavaş. Edge kurdum ama YouTube'u açamıyor. Aşırı hafif tarayıcı istiyorum dostlarım. Sistemde 620M ve 6 GB'lık 1067 MHz RAM var. GeForce Experience'ta hesabı bile açamadım, hata verdi.

Opera GX kullanabilirsiniz.

Laptop o kadar eskiyse Linux yükleyebilirsiniz, eski bilgisayarları aşırı hızlandırıyor. Tarayıcı olarak Mozilla Firefox kullanabilirsiniz fakat kasma konusunda Chrome veya Edge' den çok bir farkı olmaz.

Opera GX kullanabilirsiniz.
Opera GX hem çok fazla RAM yiyor hem de sistemi zorlayan bir sürü gereksiz özellik barındırıyor. Ayrıca politik doğruculuk uğruna insanlara siyasi görüşlerini zorla dayatmaya çalışıyorlar.

Son düzenleme:
o bu şu bilmem bence en stabil yine chrome ,donanım hızlandırma ayarları var netten bakarsanız tarayacı daha hızlı çalışabilir .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı