AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 OBS ve Bandicam dışında. Bunları denedim ve birçok hata ile karşılaştım.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 14 Şubat 2023 #2 Ekran kartınızın kendi programını kullanabilirsiniz.
AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Porsche 911 GT3 RS dedi: Ekran kartınızın kendi programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA GeForce 9600M GT programı ne olabilir?
Porsche 911 GT3 RS dedi: Ekran kartınızın kendi programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA GeForce 9600M GT programı ne olabilir?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 14 Şubat 2023 #4 Capture Card alırsanız hem FPS düşüşü olmaz ancak tek sıkıntısı + monitor gerekir (laptop olduğu için) ve maliyetli olur.
Capture Card alırsanız hem FPS düşüşü olmaz ancak tek sıkıntısı + monitor gerekir (laptop olduğu için) ve maliyetli olur.
AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 LinusTechTips dedi: Capture Card alırsanız hem FPS düşüşü olmaz ancak tek sıkıntısı + monitor gerekir (laptop olduğu için) ve maliyetli olur. Genişletmek için tıkla... Başka bir önerin var mı?
LinusTechTips dedi: Capture Card alırsanız hem FPS düşüşü olmaz ancak tek sıkıntısı + monitor gerekir (laptop olduğu için) ve maliyetli olur. Genişletmek için tıkla... Başka bir önerin var mı?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 15 Şubat 2023 #6 AgresiFatih dedi: Başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Yani FPS azalmadan o ekran kartı ile çok bir seçenek yok.
AgresiFatih dedi: Başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Yani FPS azalmadan o ekran kartı ile çok bir seçenek yok.