Düşük Sistemli Simulatör Oyun Tavsiyesi

Win 7 Ultimate kurulu :(
Yapacağınız son şey olmalıydı, birçok güzel ve kullanışlı özelliği var ama RAM tüketimi çok yüksek (ben Windows 10 Pro’da kasmayan ama Windows 7 Ultimate’de kasan birçok sistem gördüm gerisini siz düşünün, bence Ultimate sistemi kullanabilmek için en az 4 çekirdekli islemci+6 GB RAM gerekli)

Ağabey'in uzun vadede x86'nın daha hızlı olacağını bildiğinden demiştir ama x86 ile oyu oynayamazsın, bilgisayardan soğutur (o tarz bilgisayarlara bence en iyi Android, Windows 10'un build 1607'i veya Windows 8.1'in Single Language sürümü) (o tarz bir sisteme format atacağım dersen sakın ha Pro versiyonları yada Windows 7'deki Ultimate versiyonunu kurmaya kalkma, bellek tüketiminde yemek bulan Afrika'lı aç kardeşlerim gibiler )
Ya zaten pc bu Lenovo G560 Intel ® Core™ Duo P6200 2.13GHZ 2GB 320GB 15.6" Fiyatı oyun oynıyamıyom zaten de :D yapçak birşey yok
Ya zaten pc bu Lenovo G560 Intel ® Core™ Duo P6200 2.13GHZ 2GB 320GB 15.6" Fiyatı oyun oynıyamıyom zaten de :D yapçak birşey yok
Ama ben buna sonra 2gb ram takviyesi yaptım

Ama ben buna sonra 2gb ram takviyesi yaptım
Zamanında bu sisteme RAM takviyesi yapmışsınız sanırım, format atmanıza gerek yok çok oyun oynamiyorsaniz (x64’e geçmek için), ama iste 32 bit ister 64 bit olsun siddetle Windows 7 home basic-Windows 8.1 Single Language-Windows 10 Home sürümlerinizden birisine geçmenizi tavsiye ederim. Bu sistem en düşük olarak Windows 7 Starter ile geliyormuş (bu demek bırakın Ultimate’yi RAM takviyesi yapmadan Home Premium’a geçmek bile saçma olur günümüzde ama yapmışsınız veya kendiliğinden 4 GB belleğiniz var)

Yapacağınız son şey olmalıydı, birçok güzel ve kullanışlı özelliği var ama RAM tüketimi çok yüksek (ben Windows 10 Pro’da kasmayan ama Windows 7 Ultimate’de kasan birçok sistem gördüm gerisini siz düşünün, bence Ultimate sistemi kullanabilmek için en az 4 çekirdekli islemci+6 GB RAM gerekli)
Ya sen bir şeylerden anlıyor gibisin wdc wd5000lpcx-24c6ht0 bir sene önce bunu takmıştım hdd sence iyimi
Bu arada başını çok ağrıttım kusura bakma aydınlattın beni eyvallah

Ya sen bir şeylerden anlıyor gibisin wdc wd5000lpcx-24c6ht0 bir sene önce bunu takmıştım hdd sence iyimi
7200 RPM’nin altina düşmemek lazım ve senin diskin 5400 RPM ama Öyle bir sitemde 7200 RPM zaten tam gücünü gosteremeyeceginden pek te fark oluşturmazdı (işlemciden ötürü), sata 3 olması iyi bir şey (sistemin icin iyi bir disk hatta bende öyle bir sisteme sahip olsam ve SSD almayacak olsam öyle bir disk alırdım ama güçlü bir sistem icin geri kalır).

7200 RPM’nin altina düşmemek lazım ve senin diskin 5400 RPM ama Öyle bir sitemde 7200 RPM zaten tam gücünü gosteremeyeceginden pek te fark oluşturmazdı (işlemciden ötürü), sata 3 olması iyi bir şey (sistemin icin iyi bir disk hatta bende öyle bir sisteme sahip olsam ve SSD almayacak olsam öyle bir disk alırdım ama güçlü bir sistem icin geri kalır).
Bugün senin sayende baya bi aydınlandım teşşekkür ederim iyi geceler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı