Düz Dünya'ya İnanan İnsanlar Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Benim görüşüm şu. Eğer şunu deseler bir nebze mantıklı bulurum. Ben kendim görmediğim için dünyanın şeklinin ne olduğunu bilmiyorum, gidip görmeden de yorum yapmıyorum deseler okey derim. Ama hayır dünya yuvarlak değil düzdür diyorlarsa işte onlar aptaldır diyorum. Çünkü düz olduğunu da görmedin sonuçta, neden düze inanıyorsun?
İlk dediğin de ayrı saçmalık. Dünyanın yuvarlak (geoit) olduğunu veya düz hariç bir şekil olduğunu Dünya'dayken de kanıtlarını görebilirsin.
Böyle bir saçmalığa kendilerinin de inandığını düşünmüyordum, sadece milletle dalga geçiyorlar diyordum. Ta ki bunlardan birisi gözleriyle görmek için kendini havaya fırlatana kadar. Yanlış hatırlamıyorsam hayatını kaybetmişti. Çok yazık.

Ha bir de, bunu atmasam olmaz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videonun ilk 30 saniyesini izledim dahada dayanamadım bu nedir ya.
 
Son düzenleme:
Beynim: Yazsana, hadi yaz hemen.
Ben: Tamam da neden?
Beynim: Yazmak zorundasın.

Düz dünyaya inanmak çok farklı bir görüş ve gerekçesine mana veremiyorum açıkçası. Kanıt diye gösterilen videolarda da hani al işte buyur bak diye bir şey de göremiyorum ama nedense takipçisi çok.
 
Kendini böyle ben diğerlerinden farklıyım diye göstermeye çalışan gereksiz kafalı egoist ve narsist kişilikli insanlar çoğunlukla böyle dengesiz fikirleri destekler; onlar için bilim, din, akıl fark etmez kim ne derse desin isterseniz aklına sokun doğru olan şeyi yine de illa farklı olacağım diye çoğunluğun desteklemediği fikirleri desteklerler, tabi çok çok çok nadiren de gerçekten inanan kör kütük cahiller de yok değil.😀😀
 

Geri
Yukarı