R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 439 9 Şubat 2025 #1 Düzenli çalışamıyorum. Kendimi bir düzene koymakta zorlanıyorum. Uzun saatleri geçtim 4-6 saat çalışmakta bile zorlanıyorum. YKS için. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Düzenli çalışamıyorum. Kendimi bir düzene koymakta zorlanıyorum. Uzun saatleri geçtim 4-6 saat çalışmakta bile zorlanıyorum. YKS için. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.552 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Şubat 2025 #2 3 saat ile başla. Uzun zaman ders çalışmadın galiba. Çok zorlarsan 3 güne bıkarsın ve hiç açasın gelmez. Bir anda zorlama.
3 saat ile başla. Uzun zaman ders çalışmadın galiba. Çok zorlarsan 3 güne bıkarsın ve hiç açasın gelmez. Bir anda zorlama.