Düzenli patlayan fabrika yapmışlar

Cimbomlu Wassup

Centipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar , Sakarya Hendek'te meydana gelen patlamanın ardından ortaya yeni bir iddia atıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay ne hiç bilmiyorum biri aydınlatabilir mi? Güzel bir dil ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sakarya'da bir havai fişek fabrikası patladı. 70 kadar yaralı en son baktığımda 2 ölü var.

Sakarya'daki havai fişek fabrikası patladı bugün. 4 Ölü ve 97 yaralı var. Bundan önce de 3 kere patlamış. Neden denetlenmediğini sormuş arkadaş.

Düzenleme: 3 Değilmiş. Bu patlamayla beraber 7.
Acaba kaçıncı patlama da kapatılacaktı ?

İlk patlamada kapatılıp her yeri elden geçirilmeliydi. Belki fabrika kaynaklı değil de işçi hatasından kaynaklıdır patlamalar bilemiyorum.
Ancak 1 değil , 2 değil , tam 7 defa patlamış. İşçi hata yapsın ya da yapmasın.

Fabrikanın 7 kere patlamasını anlamıyorum ben de, o kadar yenilenmiş her patlamadan sonra. Yeniden niye patlıyor? İşçi hatası da olabilir.
Yenilenme dedikleri şey eskisinin yerini doldurup , tekrardan önlemsiz çalışmaya devam etmek.

Haberleri okumadınız sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…