Duman çıkan PSU'ya ne yapılmalı?

Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti 8 GB ekrank.
Gigabyte H610M h DDR4 anakart.
Intel i3 12. nesil işlemci.
Corsair 3200MHz 8 GB 2 tane RAM.
Goodram 1TB 3200 okuma M.2 SSD.

Hiçbir problem olmaz hocam. PSU yeniledikten sonra açılacağına eminim. İçiniz rahat olsun. Artık 3-5 gün mahrum kalacaksınız bilgisayardan yapacak bir şey yok

Hiçbir problem olmaz hocam. PSU yeniledikten sonra açılacağına eminim. İçiniz rahat olsun. Artık 3-5 gün mahrum kalacaksınız bilgisayardan yapacak bir şey yok
Ya zaten bu aralar girmiyorum üni yüzünden bi değişik oldum tutmadı ek tercih bekliyorum

Ya zaten bu aralar girmiyorum üniversite yüzünden bir değişik oldum tutmadı ek tercih bekliyorum.

Umarım istediginiz üniversiteye yerleşirsiniz hocam. Benim daha 2 senem var hayırlısıyla.

PSU da bana kağıt sıkıştı 300 watt koku geldi kablo yanık çıktı sistem i3 2100 ASUS 420 GT 4 GB RAM

Dostum şuan kargoluyorum fakat emin olamayıp pc yi komple göndermek istedim ondada karton bulamadım hiçbir parçaya zarar vermediğine eminmisin ona göre göndericem.Sadece PSU yu ona göre tek yollayacağım

Sorun olmadıgını düsünüyorum hocam siz sadece PSU'yu gönderin bana kalırsa. Tüm sistemi kargolamak problem olabilir. Ülkemiz kargocuları kargolarımızla futbol oynamayı seviyor.

Sorun olmadıgını düsünüyorum hocam siz sadece PSU'yu gönderin bana kalırsa. Tüm sistemi kargolamak problem olabilir. Ülkemiz kargocuları kargolarımızla futbol oynamayı seviyor.
Eywallah dostum gönderdim dün ayrı olarak akım korumalı prizde hangi markaları önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…