Kaan Arda05 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Dungeons and Dragon Online'ı arkadaımla oynamak istiyorum. Nasıl oynarız arkadaşımla?
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Bende oynamak istiyorum oynamak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen. Artı 0 Eksi
KS KS Kaan Arda05 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Abdullah BİLEN dedi: Bende oynamak istiyorum oynamak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen. Genişletmek için tıkla... ben diyorumki arkadaşla nasıl oynanır buna cevap verin Artı 0 Eksi
Abdullah BİLEN dedi: Bende oynamak istiyorum oynamak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen. Genişletmek için tıkla... ben diyorumki arkadaşla nasıl oynanır buna cevap verin
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 Kaan Arda05 dedi: Ben diyorum ki arkadaşla nasıl oynanır buna cevap verin. Genişletmek için tıkla... Discord'da birleşin hazır metinler üzerinden oynayın. Bunda soracak ne var? Yayın açar birisi de internetten zar atar. Ona göre ilerlersiniz. Boş yer varsa bende oynamak isterim. Artı 0 Eksi
Kaan Arda05 dedi: Ben diyorum ki arkadaşla nasıl oynanır buna cevap verin. Genişletmek için tıkla... Discord'da birleşin hazır metinler üzerinden oynayın. Bunda soracak ne var? Yayın açar birisi de internetten zar atar. Ona göre ilerlersiniz. Boş yer varsa bende oynamak isterim.
KS KS Kaan Arda05 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 sen beni yanlış anladın ben steam deki dungeons and onlineyi diyorum Artı 0 Eksi