Çözüldü Duolingo Math Türkiye'de yok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
iOS

Anıl Sancak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben iPhone 14 Pro Max kullancısıyım ve Duolingo math sadece IPhone'lara özel bir uygulama henüz Android'de yok. Ben Duolingo Math'i App Store'da arattığım da bulamıyorum ve Google Chrome'a girip Duolingo math yazıp ilk çıkan siteye girip orada App Store'dan indir. Diyor ben oraya tıkladığında iTunes Store'la ilgili bir hata veriyor.

Çözüm
Normal Duolingo uygulamasını kullanabilirsiniz. İngilizce dilinden başka bir şey öğrenmeyi seçtiğimde bana geçen ay matematik ve müzik öğrenmeyi de önerdi. Ben de kabul ettim. Şu an müzik kaldırılmış ama matematiği seçersem Duolingo içinden çalışabiliyorum. Siz de bu yolla deneyin.

Önceden matematik uygulaması da çıkıyordu App Store'da fakat artık kaldırılmış olabilir, tek uygulamaya geçmişler gibi görünüyor.

Normal Duolingo uygulamasını kullanabilirsiniz. İngilizce dilinden başka bir şey öğrenmeyi seçtiğimde bana geçen ay matematik ve müzik öğrenmeyi de önerdi. Ben de kabul ettim. Şu an müzik kaldırılmış ama matematiği seçersem Duolingo içinden çalışabiliyorum. Siz de bu yolla deneyin.

Önceden matematik uygulaması da çıkıyordu App Store'da fakat artık kaldırılmış olabilir, tek uygulamaya geçmişler gibi görünüyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…