Duracell Turbo Max gerçekten en iyi pil mi?

canberks

Kilopat
Başka markalarda daha dayanıklı önerileriniz var mı? Duracell'in normal pilleri, kullandığım mouse a 1 ay zor yetiyor.

Kullandığım mouse 2 tane AAA yani ince kalem pil kullanan SteelSeries Rival 3 Wireless.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, onun yerine şarjlı pil almak daha mantıklı olmaz mı?

Hocam bir inceleme videosunda görmüştüm. BİM pili ile Duracell arasında kapasite farkı yok denecek kadar az. Belki 100 Mah kadar. O kadar vermenize gerek yok bence.

Hocam bir inceleme videosunda görmüştüm. BİM pili ile Duracell arasında kapasite farkı yok denecek kadar az. Belki 100 mAh kadar. O kadar vermenize gerek yok bence.

O videoyu ben de izlemiştim. Ama gerçek hayat denemesinde öyle olmadı. BİM pili kumandalarda bile hemen bitiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu teste hocam çok güzel anlatıyor.

Ben bu adlandırmanın pazarlama hilesi olduğunu düşünüyorum, bence diğer Duracell modelleriyle bir farkı yok.
@246941 'nun dediği gibi şarj edilebilir pil almanız sizin için daha iyi olacaktır.
sadece maddi olarak faydası olacaktır ama çünkü şarj edilebilir piller tek şarjla daha kısa sürede bitiyor diye biliyorum.

@canberks dörtlü şarjlı pil seti alın. Biri bittiğinde şarj edersiniz. Sorun ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…