Durduk yerde kasanın elektrik almama sebebi nedir?

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
1 hafta tatilden geldim. Tatilden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Giderken PSU'yu anahtarını kapatıp fişi çektim. Bugün gelince aynı prize bağlı laptop çalışıyor ama kasam açılmıyor. Monitörler falan hepsinin ışığı var çalışır vaziyette ama kasam elektrik almıyor. Tuşa basınca arada bir 1 sn ışıklar yanıp saniyede kapanıyor. Ne olmuş olabilir ki 1 hafta da prize takılı bile değildi. DeepCool CC560 alalı daha 1 yıl oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta kısa devre olabilir. Bios pilini 5 dk çıkarın güç yokken tekrar takın deneyin. Ramlar i sök tak yapın yerlerini değişin silgiyle uclarını silin. Yine olmazsa psu veya anakart arızası olabilir.

1 hafta tatilden geldim. Tatilden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Giderken PSU'yu anahtarını kapatıp fişi çektim. Bugün gelince aynı prize bağlı laptop çalışıyor ama kasam açılmıyor. Monitörler falan hepsinin ışığı var çalışır vaziyette ama kasam elektrik almıyor. Tuşa basınca arada bir 1 sn ışıklar yanıp saniyede kapanıyor. Ne olmuş olabilir ki 1 hafta da prize takılı bile değildi. DeepCool CC560 alalı daha 1 yıl oldu.
Anlattığınız olayı daha önce yaşadım aynı sebep midir bilmem ama tarifinize bakılırsa anakart işlevini bitirmiş gibi.

Hocam buna benzer bir olay yaşadım ışıklar geldi gitti oluyordu ve güç kablosundada sıkıntı yoktu anakart güç kablosunu çıkarıp taktığımda sorun düzeldi dene istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı