C cyber09 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #11 yucewalden dedi: Zaten bağırsakla ilgili bir problem yaşadıktan sonra ben bu hale geldim hocam. @cyber09 Bunun öncesinde çok yulaf tüketiyordum o da benim metabolizmamı bozdu sanırım çok işlenmiş bir yiyecek olduğu için. Genişletmek için tıkla... Hangi marka yulaf yiyordun.
yucewalden dedi: Zaten bağırsakla ilgili bir problem yaşadıktan sonra ben bu hale geldim hocam. @cyber09 Bunun öncesinde çok yulaf tüketiyordum o da benim metabolizmamı bozdu sanırım çok işlenmiş bir yiyecek olduğu için. Genişletmek için tıkla... Hangi marka yulaf yiyordun.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Mayıs 2022 #12 cyber09 dedi: Hangi marka yulaf yiyordun. Genişletmek için tıkla... Lifalif ama markasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum son kullanma tarihine de bakmıştım sorun yok.
cyber09 dedi: Hangi marka yulaf yiyordun. Genişletmek için tıkla... Lifalif ama markasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum son kullanma tarihine de bakmıştım sorun yok.
C cyber09 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #13 yucewalden dedi: Lifalif ama markasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum son kullanma tarihine de bakmıştım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bence senin farklı bir hastalıgın var. Bir doktora görün derim. Gluten intoleransın olabilir.
yucewalden dedi: Lifalif ama markasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum son kullanma tarihine de bakmıştım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bence senin farklı bir hastalıgın var. Bir doktora görün derim. Gluten intoleransın olabilir.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Mayıs 2022 #14 cyber09 dedi: Bence senin farklı bir hastalıgın var. Bir doktora görün derim. Gluten intoleransın olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir sorunum yok öyle bir şey olsaydı suandan belli olurdu ben hep ekmek türevi şeyler yerim böyle bir şey olmadı hiç.
cyber09 dedi: Bence senin farklı bir hastalıgın var. Bir doktora görün derim. Gluten intoleransın olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir sorunum yok öyle bir şey olsaydı suandan belli olurdu ben hep ekmek türevi şeyler yerim böyle bir şey olmadı hiç.