NeganTR Centipat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Sebepsiz yere Gmail hesabım askıya alındı açılır mı?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 16 Aralık 2022 #2 NeganTR dedi: Sebepsiz yere Gmail hesabım askıya alındı açılır mı? Eki Görüntüle 1604109 Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadıysan ve bu olduysa destek alman lazım onlardan çok bir seçenek yok şu an.
NeganTR dedi: Sebepsiz yere Gmail hesabım askıya alındı açılır mı? Eki Görüntüle 1604109 Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadıysan ve bu olduysa destek alman lazım onlardan çok bir seçenek yok şu an.
NeganTR Centipat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 Sauron u anlamak dedi: Hiçbir şey yapmadıysan ve bu olduysa destek alman lazım onlardan çok bir seçenek yok şu an. Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube için kullanıyordum birden oldu geçen günde aynısı twittera oldu desteğe yazdım açıldı.
Sauron u anlamak dedi: Hiçbir şey yapmadıysan ve bu olduysa destek alman lazım onlardan çok bir seçenek yok şu an. Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube için kullanıyordum birden oldu geçen günde aynısı twittera oldu desteğe yazdım açıldı.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #4 Hocam bunlar durduk yere olmaz, istersen telefonunu veya bilgisayarında herhangibir virüs varmı veya hesaplarına başka erişen varmı diye kontrol et.
Hocam bunlar durduk yere olmaz, istersen telefonunu veya bilgisayarında herhangibir virüs varmı veya hesaplarına başka erişen varmı diye kontrol et.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 16 Aralık 2022 #5 Bir şeyi ihlal ettiğini düşünüyorum ama dediğim gibi bu bir hataysa bildir.
NeganTR Centipat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #6 bbnoS dedi: Hocam bunlar durduk yere olmaz, istersen telefonunu veya bilgisayarında herhangibir virüs varmı veya hesaplarına başka erişen varmı diye kontrol et. Genişletmek için tıkla... e hocam kontrol ettim diyelim açılır mı başvuru yaptım itiraz için
bbnoS dedi: Hocam bunlar durduk yere olmaz, istersen telefonunu veya bilgisayarında herhangibir virüs varmı veya hesaplarına başka erişen varmı diye kontrol et. Genişletmek için tıkla... e hocam kontrol ettim diyelim açılır mı başvuru yaptım itiraz için
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #7 NeganTR dedi: e hocam kontrol ettim diyelim açılır mı başvuru yaptım itiraz için Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum, zamanında instagram hesabım askıya alınmıştı bir gün sonra kapanmıştı.
NeganTR dedi: e hocam kontrol ettim diyelim açılır mı başvuru yaptım itiraz için Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum, zamanında instagram hesabım askıya alınmıştı bir gün sonra kapanmıştı.