Durduk yere oyunlardaki FPS düştü

Şu an aynı sorun bende de var. Dün Pes21'i 80-90 FPS'le oynarken bugün menüde 30 FPS alıyorum. Sürücüler güncel, doğru ekran kartı kullanılıyor. Güç tasarrufu modunda değil. Bulamadım sorunu.

Şu an aynı sorun bende de var. Dün Pes21'i 80-90 FPS'le oynarken bugün menüde 30 FPS alıyorum. Sürücüler güncel, doğru ekran kartı kullanılıyor. Güç tasarrufu modunda değil. Bulamadım sorunu.
Şuan benim sistemde se sorun var Csgo da 250fps alırken 120 lere düşüyor. Isı değerleri hdd normal hiçbir sıkıntı yok

Bende de aynı sorun var gta 5 very highta 80 fps fln alırken şimdi hangarda fln 20 açık alanda 50 fps alıyorum ayarları düşüğe çektim değişmedi pc güncel

Benim kartım AMD sorunu Radeon ayarlarından ekran kartı ayarları kısmından hepsini kapatım PC'yi yeniden başlattım düzeldi oyun ayarlarından da kapatmak lazım AMD ise tabii ki.

Sorunun çözümü ,nvdia grafik ayarları ,3 d ayarları,önceden oluşturulmuş sanal gerçeklik ayarını 1 yapıyoruz ,60 FPS aldığım oyun 25 i geçmiyordu ,ben böyle çözdüm

Merhaba. Benim de böyle bir sorunum oluşmuştu dün ama bilgisayarı açıp kapattım ve Valorant'ta 50 FPS'den tekrardan 300 FPS'e kadar çıktım. Acaba bu sorun yeniden oluşur mu diye merak ediyorum. Cevabınız var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı