Durmaplay ve CoD MW

HHilmi

Kilopat
Birkaç önce Durmaplay.com üzerinden Call of Duty Modern Warfare ön siparişi verdim ve benim gibi, muhakkak benden önce de sipariş vermiş olan insanlar kodlarını bu günlerde bekliyorlar. Canlı destek üzerinden bu konuyla ilgili sorusunu soran bir arkadaşım resimde ki cevabı alıyor. Nasıl olabiliyor böyle bir şey anlamıyorum, ne oldu da iptal etti? Önceden kodlar atılamaz mıydı? Önceden DurmaPlay'den ön siparişli bir alışveriş yapan var mı? Böyle bir şey tecrübe etmiş olan var mı? 30 gün ne demek ya? Aşırı saçma bir olay.
IMG_20191024_011220.jpeg

Olurda almak isterseniz Durmaplay kullanmayın.

Son düzenleme:
Durmaplay'den kaynaklanan bir sorun yok ki Activision iptal etmiş adamların ellerinden bir şey gelmez bu arada daha çıkmamış oyunların kodları çıkış tarihi yada çıkış tarihinden bir gün önce böyle toplu satım yapan yerlere gönderilir yani kodları önceden dağıtma gibi bir durum olamaz ve bu durumda adamların yapacak bir şeyi yok onların suçu değil.

Ne kadara satıyordu Durmaplay bu oyunu ?
300 ₺
Durmaplay'den kaynaklanan bir sorun yok ki Activision iptal etmiş adamların ellerinden bir şey gelmez bu arada daha çıkmamış oyunların kodları çıkış tarihi yada çıkış tarihinden bir gün önce böyle toplu satım yapan yerlere gönderilir yani kodları önceden dağıtma gibi bir durum olamaz ve bu durumda adamların yapacak bir şeyi yok onların suçu değil.
Preload açıldı haberleri görmüştüm, demekki dağıtım yapılmış diye düşündüm.

Bence durmaplay ile alakalı bir durum yok, internette araştırırsan cod un doğru düzgün satıldığı yer olmadığını görürsün. Daha önce bf1 ve bf5 ön sipariş vermiştim. 2 gün önce verilmişti

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı