SadeceAhmettt Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Benim devamsızlığım çok olduğu için doktor bana durum bildirir raporu verdi, bunu okula verecekmişim bu benim devamsizlik hakkımı 60 yapar mi?
Benim devamsızlığım çok olduğu için doktor bana durum bildirir raporu verdi, bunu okula verecekmişim bu benim devamsizlik hakkımı 60 yapar mi?
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Türkiye 3 Ekim 2024 #2 SadeceAhmettt dedi: Benim devamsızlığım çok olduğu için doktor bana durum bildirir raporu verdi, bunu okula verecekmişim bu benim devamsizlik hakkımı 60 yapar mi? Genişletmek için tıkla... Heyet raporu mu?
SadeceAhmettt dedi: Benim devamsızlığım çok olduğu için doktor bana durum bildirir raporu verdi, bunu okula verecekmişim bu benim devamsizlik hakkımı 60 yapar mi? Genişletmek için tıkla... Heyet raporu mu?
SadeceAhmettt Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Efe684 dedi: Heyet raporu mu? Genişletmek için tıkla... heyet değil durum bildirir raporu