HackHita Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Klavyemi kullanıyordum daha sonra W tuşu bir anda sertleşti bilgisayarımın klavyesi laptop klavyesi aşırı sertleşti hiçbir şey yoktu şimdi ise W yazmak için adeta yumruk atıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Klavyemi kullanıyordum daha sonra W tuşu bir anda sertleşti bilgisayarımın klavyesi laptop klavyesi aşırı sertleşti hiçbir şey yoktu şimdi ise W yazmak için adeta yumruk atıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 Tuşu çıkar altındaki mekanizması ters dönmüştür. Düzeltip geri tak.
HackHita Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #3 Elektrikci_Hasan dedi: Tuşu çıkar altındaki mekanizması ters dönmüştür. Düzeltip geri tak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkarayım klavye laptop klavyesi.
Elektrikci_Hasan dedi: Tuşu çıkar altındaki mekanizması ters dönmüştür. Düzeltip geri tak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkarayım klavye laptop klavyesi.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 7 Şubat 2022 #4 Arasına bir şey sıkışmıştır. Tuşları laptopu söküp çıkarman gerekecek samırım farklı oluyor bazıları tabii.
Arasına bir şey sıkışmıştır. Tuşları laptopu söküp çıkarman gerekecek samırım farklı oluyor bazıları tabii.
HackHita Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 The Theseus dedi: Arasına bir şey sıkışmıştır. Tuşları laptopu söküp çıkarman gerekecek samırım farklı oluyor bazıları tabii. Genişletmek için tıkla... Düzelttim laptop tuşları da çıkabiliyormuş bilmiyordum içine bir parça sıkışmış onu çıkarttım ve düzeldi.
The Theseus dedi: Arasına bir şey sıkışmıştır. Tuşları laptopu söküp çıkarman gerekecek samırım farklı oluyor bazıları tabii. Genişletmek için tıkla... Düzelttim laptop tuşları da çıkabiliyormuş bilmiyordum içine bir parça sıkışmış onu çıkarttım ve düzeldi.