Duvar kağıdı noktalı oldu

clouddd

Kilopat
(Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim başka bir konudaki fotoğrafı alıyorum, anlık bir panikle bir anda değiştirdim.)

Arkadaşlar merhaba, az önce CS:GO'dan çıktım ve birden wallpaperımda aşağıdaki arkadaşın konusundaki gibi bir görüntü oluştu ama wallpaperımı değiştirince düzeldi. Eski haliyle alakası kalmadı. Ekran kartımda sıkıntı mı var?

Dosya Ekleri

• wallpaper sorunu.PNG
    wallpaper sorunu.PNG
    49,1 KB · Görüntüleme: 215
  • w2.PNG
    w2.PNG
    679,4 KB · Görüntüleme: 179
Ekran kartı kaynaklı olsaydı sadece duvar kağıdı değil, simgeler, görev çubuğu yani ekranda gözüken her şey problemli olurdu. Duvar kağıdı değişince düzeliyorsa kafaya takmayın derim.

Evet düzelttim wallpaperımı aynısıyla değiştirince bir sıkıntı çıkmadı.
Ekran kartınızda bir sorun yok. Windows'un DWM (masaüstü pencere yöneticisi) ve Explorer (Windows gezgini) arasında ortaya çıkan bir bug sadece.

Herkeste olan bir şey yani?

Herkeste olan bir şey yani?
Ben daha önceden karşılaşmadım bu tip hatayla. Fakat dünya üzerindeki donanımlar arasında sayısız kombinasyon olduğu için aynı hatanın ortaya çıkabilme ihtimali aynı olmuyor. Tüm bunlara ek olarak kullanılan sürücülerin bile sürümleri her ihtimali değiştirdiği için herkeste çıkma ihtimali milyarda 1'e kadar düşüyor.

Neyse, uzun lafın kısası herkeste çıkmıyor fakat bu hataya neyin sebep olduğunu tespit edebilmek de kolay değil maalesef.

Ben daha önceden karşılaşmadım bu tip hatayla. Fakat dünya üzerindeki donanımlar arasında sayısız kombinasyon olduğu için aynı hatanın ortaya çıkabilme ihtimali aynı olmuyor. Tüm bunlara ek olarak kullanılan sürücülerin bile sürümleri her ihtimali değiştirdiği için herkeste çıkma ihtimali milyarda 1'e kadar düşüyor.

Neyse, uzun lafın kısası herkeste çıkmıyor fakat bu hataya neyin sebep olduğunu tespit edebilmek de kolay değil maalesef.

Yani kötü bir şeye sebep olmaz değil mi bu hata :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı