Duvara yumruk attıktan sonra parmaklar şişti

Kenshin7

Centipat
Daha fazla  
Elimi şiddetli bir şekilde duvara vurdum. İnternette araştırırken gördüm, çok fazla ağrım yok, şişlik var. Parmaklarımı oynatabiliyorum çok hareketli olmasa da. Ailem bilmiyor, doktora gidemiyorum. Kırığı yaşadığınız da etkileri nelerdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırık değilde çıkık olabilir, miden bulanıyorsa ve çok fazla acı çekiyorsan muhtemelen çıkıkdır, doktora git orayı alçıya alsınlar 4 güne sapasağlam olur.

Belirttiğiniz hiçbir belirti yok üçüncü gün bugün. Acı çok az diyebilirim oynatırken sadece onunda incinmeye bağlı olduğunu düşünmek istiyorum.

Belirttiğiniz hiçbir belirti yok üçüncü gün bugün. Acı çok az diyebilirim oynatırken sadece onunda incinmeye bağlı olduğunu düşünmek istiyorum.

Buz koymanız gerekirdi vurduktan sonra. Sadece şişlikse kısa sürede iyileşir. 1 hafta içinde acı gider.

Yardımlarınız için teşekkürler biraz daha rahatladım klasik internet bilgileri insanı ürkütmekten başka bir işe yaramıyor.

Elimi şiddetli bir şekilde duvara vurdum. İnternette araştırırken gördüm, çok fazla ağrım yok, şişlik var. Parmaklarımı oynatabiliyorum çok hareketli olmasa da. Ailem bilmiyor, doktora gidemiyorum. Kırığı yaşadığınız da etkileri nelerdi?
el parmağımı kırdım, o inanılmaz uyuşmayla beraber oynattığında gelen ağrı ile, bir kırığı anlamama ihtimaliniz yok gibi bir şey.

Geri
Yukarı