RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mayıs 2022 #71 Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Benim adım Tyler soyadım Durden. Tartışmaya kapalı. Genişletmek için tıkla... Moralim bozuldu. Tartışmaya girmeyeceğim. Sensin Tyler Durden.
Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Benim adım Tyler soyadım Durden. Tartışmaya kapalı. Genişletmek için tıkla... Moralim bozuldu. Tartışmaya girmeyeceğim. Sensin Tyler Durden.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mayıs 2022 #72 @RUSHTOB Ama ikimizin ortak noktası adla gerçek olmadık bir zihinsel hataydık gel sabun yapalım.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mayıs 2022 #73 Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Ama ikimizin ortak noktası adla gerçek olmadık bir zihinsel hataydık gel sabun yapalım. Genişletmek için tıkla... Bildiğin morg var mı?
Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Ama ikimizin ortak noktası adla gerçek olmadık bir zihinsel hataydık gel sabun yapalım. Genişletmek için tıkla... Bildiğin morg var mı?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 24 Mayıs 2022 #74 @RUSHTOB Buluruz güzel klonum gel bersber güzellik merkezi basalım. Sonra bina filan patlatırız ve Marla nereye gitmiş bir bakarız.
@RUSHTOB Buluruz güzel klonum gel bersber güzellik merkezi basalım. Sonra bina filan patlatırız ve Marla nereye gitmiş bir bakarız.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mayıs 2022 #75 Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Buluruz güzel klonum gel bersber güzellik merkezi basalım. Sonra bina filan patlatırız ve Marla nereye gitmiş bir bakarız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şükrü Ali Ögel dedi: @RUSHTOB Buluruz güzel klonum gel bersber güzellik merkezi basalım. Sonra bina filan patlatırız ve Marla nereye gitmiş bir bakarız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.044 Çözümler 21 Yer Turkiye 24 Mayıs 2022 #76 Bilgisayarım arkadaşta, yazdıklarımı WhatsApp Web'den o yazdı gibi inanmadığım bir yalandır.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Mayıs 2022 #77 Sular kesildi yalanı. Burada psikoloji önemli.
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 12 Ekim 2022 #78 Bir öğrencim bana ödevini vermemiş ve tam olarak şunu söylemişti "Hocam babam ödevimi yediği için maalesef ki okula getiremedim." İlk başta ciddiye almadım fakat çocuk ısrarla tekrarladı çok fazla gülmüştüm Allah'da onu güldürsün.
Bir öğrencim bana ödevini vermemiş ve tam olarak şunu söylemişti "Hocam babam ödevimi yediği için maalesef ki okula getiremedim." İlk başta ciddiye almadım fakat çocuk ısrarla tekrarladı çok fazla gülmüştüm Allah'da onu güldürsün.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 23 Temmuz 2023 #79 Kargonuz dağıtıma çıkmıştır.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 23 Temmuz 2023 #80 Aziz Lucifer dedi: Kargonuz dağıtıma çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Çıktı diyorsa çıkmıştır hocam. O konuda yalan söylemiyorlar. Geldik yoktunuz diyorlardı fakat o eskidendi. Son 2 yılda çok karşılaşmadım.
Aziz Lucifer dedi: Kargonuz dağıtıma çıkmıştır. Genişletmek için tıkla... Çıktı diyorsa çıkmıştır hocam. O konuda yalan söylemiyorlar. Geldik yoktunuz diyorlardı fakat o eskidendi. Son 2 yılda çok karşılaşmadım.