Duygusal boşluktayım

wtaygr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, mezuna kaldım ve dün gece amcamla babam yatılı kursa gitmem gerektiğinden bahsettiler. Konu şu; normalde hiçbir şeye üzülüp ağlamazken amcamlarla ya da babamla konuşurken gözlerim aşırı derecede doluyor kendimi durduramıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Neden öyle bir şey oluyor? Travman mı var?

Neden öyle bir şey oluyor? Travman mı var?

Hayır Türkiye de herhangi bir orta gelirli bir aileye sahip normal çocukluk geçirdim.(babamla uzun zamandır adamakıllı sohbet etmedim hep bildiğini okuyor cok zorda kalmadıkça hiçbir şeyi danışmadım)üstüme gelindiği zaman sadece amcalarım ve babama karşı bu durum oluyor gerçekten aşırı derece rahatsız etmeye basladı bu durum.

Hayır Türkiye de herhangi bir orta gelirli bir aileye sahip normal çocukluk geçirdim.(babamla uzun zamandır adamakıllı sohbet etmedim hep bildiğini okuyor cok zorda kalmadıkça hiçbir şeyi danışmadım)üstüme gelindiği zaman sadece amcalarım ve babama karşı bu durum oluyor gerçekten aşırı derece rahatsız etmeye basladı bu durum.
Hmm travman da yoksa neden böyle bir şey yaşadığını anlayamadım. Yatılı kursa mı gitmek istemiyorsun? Belki çok sert konuştukları için veya çok sohbet etmediğin için sana garip ve rahatsız edici geliyor olabilir.

Hmm travman da yoksa neden böyle bir şey yaşadığını anlayamadım. Yatılı kursa mı gitmek istemiyorsun? Belki çok sert konuştukları için veya çok sohbet etmediğin için sana garip ve rahatsız edici geliyor olabilir.

Babamı oldum olası çok severim ama uzun zamandır böyle dik başlı oluşu deli ediyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı