DVD içerisindeki verileri silme

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Ben pardus işletim sistemi için DVD aldım ve yazdım. Yazdığım ISO dosyası yanlışmış. Bende çarşıya gidip DVD admaya üşeniyorum. Acaba DVD içerisine yazdığım pardus ISO dosyasını nasıl silebilirim? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl anlarım RW olduğunu.
Üzerinde yazar. Bu şekilde:
IMG20200201161844.jpg

Üzerinde yazar.
R imiş
Üzerinde yazar.
Siz doğru yere yerleştirirsiniz konuyu ve bu parantez içindeki yazıyı silersiniz. ) Öncelikle selamun aleyküm. Ben pardus işletim sistemi için DVD aldım ve yazdım. Yazdığım ISO dosyası yanlışmış. Bende çarşıya gidip DVD admaya üşeniyorum. Acaba DVD içerisine yazdığım pardus ISO dosyasını nasıl silebilirim? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Technopat yetkilileri yazıları silmemiş :D

Öncelikle selamun aleyküm. Ben pardus işletim sistemi için DVD aldım ve yazdım. Yazdığım ISO dosyası yanlışmış. Bende çarşıya gidip DVD admaya üşeniyorum. Acaba DVD içerisine yazdığım pardus ISO dosyasını nasıl silebilirim? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
daemon tools programı ile yakabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı