Elimdeki bazı DVD'leri DVD Rom'a taktığımda çalıştıramıyorum. Tıkladığımda bir program kurmamı istiyor kurulumu yapmaya çalışıp deniyorum ama bir türlü açamadım? Bu sorundan nasıl kurtulabilirim? Daha önce yaşayan var mı?
...
...
Başlık ''DVD'den video izleme'' değildi, ''DVD ROM ile DVD izlemede sorun'' olacaktı aslında.
CD/DVD/USB' lerde autorun adlı dosyalar olur, diski taktığınız zaman herhangi bir dosyayı otomatik çalıştırmak için. Bu garip isimli video oynatıcı da muhtemelen ordan geliyor. VLC kurup video dosyasını oradan açmayı deneyin.
CD/DVD/USB' lerde autorun adlı dosyalar olur, diski taktığınız zaman herhangi bir dosyayı otomatik çalıştırmak için. Bu garip isimli video oynatıcı da muhtemelen ordan geliyor. VLC kurup video dosyasını oradan açmayı deneyin.
@FCLivorno Üstte verdiğim şekilde açmayı da deneyebilirsiniz. Olmaz ise, gözat butonuna tıklayıp Video_TS klasörünü seçerseniz büyük ihtimalle açacaktır.
Şu an VLC kilitlendiği için işlem yapamıyorum. Görev yöneticisinden bile görevi sonlandırmıyor ve DVD dışarı çıkmıyor. Çıkınca MPClassic ile de denerim.