Çözüldü DVI kablosu takılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz gibi DVI vidalarını sıkınca ucu dışarıda kalıyor, oturmuyor. Diğer tarafındaki vidalar daha kısa o tarafı takabiliyorum ama öteki taraf böyle dışarıda kalıyor. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Vidalar olmasa direkt takacağım vidalar engel oluyor. Vidaları sonuna kadar sıkıyorum ama dışarıda kalıyor yani.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yabancı forumlara bakıyorum şimdi. Bir terslik var ama
Pense ile çevirirerek çıkar.
Çıkardım bir şekil ya, pense-tornavida hiçbir şey yok evde. Madeni para kırdı plastiği.

Galiba problemi anladım. Bana satan arkadaş somunları ile birlikte satmış Pense falan bulup çıkarmam lazım bunları.
Eki Görüntüle 2313402

Senin anakart, o zaman vidasız kısmı bağla, vidalıyı monitöre bağla, tam girmesi gerek her şekilde.
Yok hocam, ben de öyle düşündüm ama olmuyor. Şu an sıkmaya çalışırken kırdım

Yok hocam, ben de öyle düşündüm ama olmuyor. Şu an sıkmaya çalışırken kırdım

Ya nereden bulaştım buna ya? Kardeşime PC topluyordum Zowie XL2411 monitör aldım 2. el 2500'e. Meğer bu HDMI ile 60Hz'e kadar destekliyormuş, alınca öğrendim. DVI takayım dedim başıma da bu geldi. Gideyim başka DVI alayım desem o zaman da kesin kablo desteklemez falan. Elimde kaldı monitör ya.

Kırdığım için de şu an yerinden çıkartamıyorum...

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yabancı forumlara bakıyorum şimdi. Bir terslik var ama
Pense ile çevirirerek çıkar.
Çıkardım bir şekil ya, pense-tornavida hiçbir şey yok evde. Madeni para kırdı plastiği.

Galiba problemi anladım. Bana satan arkadaş somunları ile birlikte satmış Pense falan bulup çıkarmam lazım bunları.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…