Çözüldü DVI kablosu takılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz gibi DVI vidalarını sıkınca ucu dışarıda kalıyor, oturmuyor. Diğer tarafındaki vidalar daha kısa o tarafı takabiliyorum ama öteki taraf böyle dışarıda kalıyor. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Vidalar olmasa direkt takacağım vidalar engel oluyor. 😤😤 Vidaları sonuna kadar sıkıyorum ama dışarıda kalıyor yani.

1726686294417.jpeg

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yabancı forumlara bakıyorum şimdi. Bir terslik var ama :D
Pense ile çevirirerek çıkar.
Çıkardım bir şekil ya, pense-tornavida hiçbir şey yok evde. Madeni para kırdı plastiği.

Galiba problemi anladım. Bana satan arkadaş somunları ile birlikte satmış :D Pense falan bulup çıkarmam lazım bunları.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi DVI vidalarını sıkınca ucu dışarıda kalıyor, oturmuyor. Diğer tarafındaki vidalar daha kısa o tarafı takabiliyorum ama öteki taraf böyle dışarıda kalıyor. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Vidalar olmasa direkt takacağım vidalar engel oluyor. 😤😤 Vidaları sonuna kadar sıkıyorum ama dışarıda kalıyor yani.

Eki Görüntüle 2313382
Anakart marka modelin nedir.

Eki Görüntüle 2313390

Bu şekil bir ucunun vida oynuyor, diğeri sabit.

Asus b450m-k. Dediğim gibi tam anlatamadım sanırım, vidalar bana engel oluyor.
Tam girmemiş zaten bağlayamaman gerek, şunlardan hangisi anakartta hangisi kabloda oradan kontrol eder misin - görselde kablonun girişleri de görünmüyor.

1726686976410.png

Tam girmemiş zaten bağlayamaman gerek, şunlardan hangisi anakartta hangisi kabloda oradan kontrol eder misin - görselde kablonun girişleri de görünmüyor.

Eki Görüntüle 2313395
1726687126529.jpeg

Soldaki hem monitöre, hem de kasaya giriyor. Ama sağdaki hiçbir yere girmiyor. Vidalarını sıkarken vidaları sona geliyor ama sokete daha oturmamış oluyor. Vidalar da oynamadığı için (soldaki gibi) öyle dışarıda kalıyor.

Eki Görüntüle 2313396
Soldaki hem monitöre, hem de kasaya giriyor. Ama sağdaki hiçbir yere girmiyor. Vidalarını sıkarken vidaları sona geliyor ama sokete daha oturmamış oluyor. Vidalar da oynamadığı için (soldaki gibi) öyle dışarıda kalıyor.
1726687458979.png

Senin anakart, o zaman vidasız kısmı bağla, vidalıyı monitöre bağla, tam girmesi gerek her şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı