DVI monitörde titreme-dalgalanma sorunu

Yasin07

Hectopat
Daha fazla  
DVI monitörüm var fakat ne yaptıysam dalgalanma-titreme sorununu çözemedim. Görüntü sabitken bir şey yok fakat mouse ile aşağı ve ya yukarı doğru hareket ettirdiğimde yatay çizgi şeklinde görüntü bozuluyor. Genelde VGA'da olur böyle sorunlar ama ben anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün dvi veya hdmi kablosu varsa o bağlantılarla kullan. Eğer sadece vga ise oyunlarda vsync aç mutlaka. Aynı zamanda kasa ve monitörün güç kablosunu ayrı priz hatlarına tak.

Monitörün dvi veya hdmi kablosu varsa o bağlantılarla kullan. Eğer sadece vga ise oyunlarda vsync aç mutlaka. Aynı zamanda kasa ve monitörün güç kablosunu ayrı priz hatlarına tak.
Monitörü dvi kablo ile kullanıyorum.Bu tür sorunlar genelde vga monitörde olurdu.Bilgisayar prize epey uzak mesafede ve bu yüzden üçlü ve dörtlü prizler kullanıyorum.Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?

Güncel.

Monitörü dvi kablo ile kullanıyorum.Bu tür sorunlar genelde vga monitörde olurdu.Bilgisayar prize epey uzak mesafede ve bu yüzden üçlü ve dörtlü prizler kullanıyorum.Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?

Güncel.

Dostum aslında bu sorun bende de vardı çok azalttım. Bazı oyunların özel ayarları var. Mesela fifa da çok yapıyordu ayarlardan buna özel bir seçenek vardı işaretledim yapmadı. Yalnız tüm oyunlar da vsync açık oyna. Monitör ve kasanın fişlerini aynı prizlere takma ayrı ayrı prizlere tak sorunun minimum seviyeye inecektir.

Dostum aslında bu sorun bende de vardı çok azalttım. Bazı oyunların özel ayarları var. Mesela fifa da çok yapıyordu ayarlardan buna özel bir seçenek vardı işaretledim yapmadı. Yalnız tüm oyunlar da vsync açık oyna. Monitör ve kasanın fişlerini aynı prizlere takma ayrı ayrı prizlere tak sorunun minimum seviyeye inecektir.
Sorun devam ediyor.Monitörde bir hata olabilirmi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı