DVI'dan Display Port'a dönüştürücü önerisi

Caner Çiriş

Hectopat
Daha fazla  
AOC I2476VW model monitörümün HDMI veya DisplayPort girişi olmadığından dönüştürücü almayı düşünüyorum. Daha önce almış ve memnun olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. İnternetten baktığım ürünlerin yorumlarında pek iyi şeyler söylenmiyor.

Şu tarz bir dönüştürücü alabilirsiniz. Örnek olarak attım, farklı ve daha kaliteli ürünler de alabilirsiniz.

Elinizde HDMI kablo mevcutsa şöyle bir dönüştürücü de olabilir. HDMI to VGA dönüştürücü de görüntü verir ama DVI-D dijital sinyal olduğu için daha iyi ve bu şekilde öneride bulundum.

Şu tarz bir dönüştürücü alabilirsiniz. Örnek olarak attım, farklı ve daha kaliteli ürünler de alabilirsiniz.

Elinizde HDMI kablo mevcutsa şöyle bir dönüştürücü de olabilir. HDMI to VGA dönüştürücü de görüntü verir ama DVI-D dijital sinyal olduğu için daha iyi ve bu şekilde öneride bulundum.

Teşekkürler en yakın zamanda dönüş yapacağım. Umarım başarılı olurum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı